Majoitus kohteessa Zurich

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Zurich

Majoitus ja asunnot kohteessa Zurich: Apartments

Zürichissä, Sveitsin suurimmassa kaupungissa, asuu 379 000 ihmistä. Zürich on eräänlainen liikenteen keskus ja yksi maailman tärkeimmistä talouskaupungeista. Kaupunki on ollut olemassa aina antiikin Rooman ajoilta ja Vanhakaupunki on hyvin kaunis. Zürich sijaitsee Zürichin järven rannalla ja kaupunki on aina palkintopallilla kun mitataan elintasoa. Turisteille on paljon nähtävää ja tehtävää, tunnettuja museoita, teattereita ja vihreitä puistoja. Zürichistä löydät monia hotelleja eri hintaluokissa. Jos kuitenkin haluat nähdä kaupungin eri näkökulmasta, vuokraa itsellesi majoitus Wimdun kautta. Meillä on yli 100 tarjousta kaupungissa haluaisitpa suuren asunnon, kotoisan vierashuoneen tai yksiön. Löydä itsellesi täydellinen yösija Zürichistä!

Nippelitietoa

 • Euroopan suurin kello komeilee Zürichin Pietarinkirkon kyljessä!
 • Zürichin järven pinat on 405 metriä merenpinnan yläpuolella!
 • Albert Einstein opiskeli Zürichin yliopistolla ja toimi myöhemmin yliopiston professorina!
 • Tina Turner asuu Zürichissä!

Tehtävää ja nähtävää Zürichissä

Zürich tarjoaa turisteille paljon kiinnostavia nähtävyyksiä. Useimmat niistä sijaitsevat keskeisesti vanhan kaupungin alueella ja järven lähistöllä. Voit siis nähdä kaupungissa paljon lyhyessä ajassa. Kun käyt Zürichissä, aloita vierailusi Grossmunsterin kirkolla, Zwingliplatz-aukiolla. Tämä romaaninen kirkko oli uudistuneen Zürichin symboli ja sen voi nähdä joka puolelta kaupunkia. Kirkon sisäpuoli on hieman ankaran näköinen, mutta kirkko on arkkitehtonisesti merkittävä ja siksi vierailun arvoinen. Jos siedät kivuta ahdasta portaikkoa pitkin kirkon huipulle, sinua odottaa kaunis näkymä kaupungin ylle. Kun olet ihaillut kirkko on aika tutustua altstadtiin (vanhaan kaupunkiin). Alue on mahtava paikka tallustella ympäriinsä ja katsella kiinnostavia pieniä putiikkeja ja ravintoloita, jotka tungeksivat mukulakivisten katujen varrella. Jos on lämmin, etsi kahvila terassilla ja istuudu katsomaan ohikulkijoita. Alueen läpi on olemassa myös suunniteltu kierros, jota voi itse seurata kylttien avulla, jos haluaa varmistaa ettei jää mistään paitsi. Zürichissä on myös monia museoita, joihin kannattaa suunnata. Landesmuseum (sveitsin kansallismuseo) sijaitsee tyylikkäässä linnassa. Sen kokoelmissa on paljon kiinnostavia esineitä Sveitsin historian varrelta. Museon kokoelma on hyvin suuri, joten vieraan kannattaa varata museoa varten tarpeeksi aikaa.Zurich Kunsthaus on yksi Sveitsin tärkeimmistä taidemuseoista. Täällä keskitytään lahjakkaisiin sveitsiläisiin lahjakkuuksiin, kuten moderniin kuvanveistäjään Giacomettiin ja 1700-luvun taidemaalariin Fuseliin. Zürichissä on myös mahtavia alueita, joissa voit rentoutua kun kyllästyt kaupungin sykkeeseen. Wimdu suosittelee hiljaista Lindenhofplatzia, josta on mahtavat näkymät kaupungille. Alueen kadut ovat kävelykatuja ja tarjolla on myös hieno leikkipuisto. Kaupungissa on kaunis kasvitieteellinen puutarha, jota pyörittää Zürichin yliopisto. Jos olet kiinnostunut eläimistä, Zürichin eläintarhassa on 2000 eri eläinlajia ja lisäksi paljon kasveja ja puita. Eläintarhan kohokohta on Madagascar-sademetsäalue, joka on henkeäsalpaava! Jokaisen vierailijan kannattaa myös kävellä järveä kiertävää rantakatua. Jalkakäytävää on 3km verran veden äärellä ja kesäisin voit istahtaa paikallisten tavoin ruohikolle piknikille. Zürichissä on eniten klubeja suhteutettuna asukasmäärään koko Euroopassa. Kaupungin yöelämä onkin kieltämättä huikea. Löydät suurimman osan yökerhoista Zürich-West alueelta, joka on entinen teollisuusalue. Rote Fabrik on mahtava kulttuurikeskus, jossa on paljon teatteriesityksiä, konsertteja ja performansseja. Teatterin ystävän kannattaa sunnata kaupungin tunnetuihimpiin teattereihin, Theater Am Neumarkt ja Schauspielhausiin, joitka ovat tunnettuja mahtavista esityksistään. Schauspielhaus on koko saksankielisen maailman tärkeimpiä ja suositumpia teattereita!

Liikkuminen

Zürichin lentokenttä on Sveitsin päälentoasema ja sijaitsee pohjoiseen kaupungin keskustasta. Paras tapa päästä kentältä keskustaan on juna, jolla matka taittuu vain 12 minuutissa. Junia lähtee lentoasemalta päiväsaikaan kymmenen minuutin välein, mutta aikaisin aamulla tai myöhään illalla hieman harvemmin. Zürichissä liikkuminen on oikea nautinto ja kaupunki onkin tunnettu sen tehokkaasta, puhtaasta ja turvallisesta julkisesta liikenteestä! Suurin osa turistia kiinnostavat nähtävyydet ovat kuitenkin vanhan kaupungin alueella, joten suuren osan vierailustasi voit viettää kävellen. Käyvely onkin paras tapa hengittää kaupungin tunnelmaa ja löytää salaisia helmiä! Pyöräily on kaupungissa suosittua ja jos vain jätät passisi pantiksi, voit vuokrata halvalla itsellesi pyörän!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme