Majoitus kohteessa Zinnowitz

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Zinnowitz

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Zinnowitz

Zinnowitz ( as. 3704) on kylpyläkylä Mecklenburg-Vorpommern alueella, Usedom-saaren eteläosissa, Pohjois-Saksassa. Ensimmäisiä tekstejä Zinnowitzistä on vuodesta 1309, kun kaupunki tunnettiin nimellä Tzys, jossa sijaitsi luostari. Kylä tarjoaa turisteille kävelyjä ympäri kylän puistoja. Kylä on erikoinen sen loma-arkkitehtuurista. Kylästä on rakennettu lomailukohde ja arkkitehtuurikin on vastaava. Zinnowitzin museo ja kaunis kävelysilta, josta on kauniit näkymät Baltianmerelle. Zinnowitz on täydellinen perhelomailupaikka. Pienet lapset varmasti viihtyvät siellä. Puhdas luonto, kylpylä, puistot ja tuore ruoka ovat kaikki Zinonowitzin antimia. Kulttuurin ja taiteen rakastajatkin voivat miettiä Zinnowitzia matkailukohteeksi. Kylässä sijaitsee teatteri "die blechbüchse". Vineta-festivaalit järjestetään vuosittain kesäaikana. Festivaalit tarjoavat erilaista musiikkia, tanssia ja teatteria.

Majoitus Zinnowitzin kylässä

Majoittumalla Wimdun tarjoamiin asuntoihin ja huoneisiin, pääset helposti eroon tavanomaisesta hotellimaisesta lomailemistavasta. Jos olet väsynyt tavallisiin hotelleihin ja turistina olemiseen, nyt sinulla on hyvä mahdollisuus viettää aivan omalaatuista lomaa, kun vuokraat paikalliselta zinnowitziläiseltä asukkaalta asunnon. Pääset viettämään rauhallista, itsenäistä lomaa!

Vuokra-asunnot Zinnowitzissä

Voit vuokrata helposti Wimdun tarjoamia asuntoja Zinnowitzissä ja elää paikallisten elämää ainakin hetken. Vuokra-asuntoja on tarjolla sekä lyhyeksi, että pidemmäksikin ajaksi. Voit olla huoletta ja varata itsellesi sopivan asunnon sivuillamme turvallisesti ja nopeasti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme