Majoitus kohteessa Zell am See

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Zell am See

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Zell am See

Zell am See on Itävallassa, Salzburgin maakunnassa sijaitseva pikkukaupunki, joka on yksi maan suosituimmista laskettelu- ja terveyslomailukohteista. Kaupungissa asuu vain 9600 ihmistä, mutta sen loistavat rinteet ja henkeäsalpaavan kauniit maisemat houkuttelevat tänne turisteja joka puolelta maailmaa. Kaupunki on kaikkina vuodenaikoina erinomainen lomakohde, jonka jäätiköt, vuoret, järvet ja historialliset nähtävyydet hemmottelevat matkailijaa.

Zell am Seessä on monia hotelleja, joissa laatu on korkea. Hinnat ovat kuitenkin usein suhteellisen korkealla, ja jos haluat päästä hieman halvemmalla ja saada lisäksi omaa tilaa ja yksityisyyttä, sinun kannattaa hankkia yksityinen majoitus. Meillä Wimdulla on lukuisia majoitusvaihtoehtoja tässä hurmaavassa kaupungissa. Voit valita kauniin loma-asunnon, hulppean talon, vuokramökin tai yöpyä viihtyisässä vierashuoneessa. Riippumatta siitä, oletko kaupungissa laskettelulomalla, golfaamassa, vaellusmatkalla tai yksinkertaisesti rentoutumassa, meillä on juuri sinulle täydellinen majoitus.


Kaupunkinähtävyyksiä

Vain parisataa vuotta sitten Zell am See oli täysin mitätön pikkuinen kauppakylä. Kun Itävaltaan rakennettiin rautatie, kylästä tuli kuitenkin tärkeä pysähdyspaikka ja julistettiin vuonna 1928 kaupungiksi. Zell am Seestä tuli vuonna 1961 niin kutsuttu "ilmastollinen kylpylä". Kaupungin ilmaa pidetään erityisen raikkaana ja kaupungin järven vesi on niin puhdasta, että sitä voi käyttää puhdistamattomana juomavetenä.

Zell am Seen on tietenkin parhaiten tunnettu sen urheilumahdollisuuksista, mutta kaupungissa on myös monia kiinnostavaia nähtävyyksiä. Koko vanhainkaupunki on pittoreskin viehäättävä ja loistava paikka kävellä ympäriinsä. Kohokohtia ovat vuonna 1217 rakennettu romaaninen kirkko St. Hippolyte Pfarrkirche, noin vuodelta 1300 peräisin oleva linnoitettu ja nykyisin museona toimiva torni Kastnerturm ja renessanssinaikainen linna Schloss Rosenberg kaupungin keskustassa. Ehkä vaikuttavin nähtävyys kaupungissa on sen jo edellä mainittu majesteettisten vuorien ympäröivä järvi, joka on häikäisevän kaunis.


Talviurheilua ja patikointia

Zell am Seessä on kolme hiihtokeskusta, Schmittenhöhe, Kitzsteinhorn ja Maiskogel. Kaikilla kolmella keskuksella on aivan omat erikoisuuksensa ja ovat kaikki todella laadukkaita ja moderneja.

Schmittenhöheen pääsee hissillä lähes kaupungin keskustasta ja huipulta avautuvat uskomattomat näkymät laaksoon. Scmittenhöhe on noin 2000 metriä korkea ja vuorella voi hiihtää marraskuusta aina huhtikuun puoliväliin. Rinteitä on 77 kilometrin verran, joista useimmat ovat suhteellisen vaativia. Hissit ovat laadultaan erinomaisia ja ne on suunnitellut tunnettu Posche Design. Kesäisin vuorella on uskomattomia patkointimahdollisuuksia ja perheille on tarjolla reitti nimeltään Schidolins Feuertaufe, jonka varrelta löydät 11 seikkailuasemaa kuten lohikäärme-liukumäen ja tulisillan. Vuorikiipeilyä harrastavat voivat nauttia Schmittenhöhessä useista eritasoisista nousuista. Tarjolla on myös rohkeimmille riippuliitoa ja varjoliitoa. Tandemlento kokeneen lentäjän kanssa antaa sinulle uskomattoman mahdollisuuden nähdä huikean kauniit maisemat korkealta ilmasta.

Kitzsteinhorn taas on jäätikkö, jolla voi hiihtä vuoden ympäri. Kitzsteinhorn on varsinkin lumilautailijoiden paratiisi, sillä täältä löytyy koko Itävallan suurin halfpipe, joka on 125 metriä pitkä ja 6.3 metriä korkea. Myös hiihtäjille on tarjolla suuri määrä eritasoisia rinteitä ja keskuksessa järjestetään paljon suuria kilpailuja kuten Itävallan Freeski Open. Kekskuksessa voit lisäksi muun muassa juoda drinkkejä igloossa, käydä elokuvissa ja oppia alueen historiasta sen museossa.

Maiskogel on perheille tarkoitettu hiihtokeskus, jonka rinteet ovat hyvin aloittelijoille ja lapsille sopivia. Kesäisin taas täällä toimii lapsiperheille suunnattu patikointikeskus, jossa tarjoilevat lukemattomat mökit, joissa voi maistaa paikallisia erikoisuuksia ja nauttia leikkimahdollisuuksista. Alueella on myös suuri leikkikenttä, jossa on pomppulinna, karuselleja ja liikennepuisto. Maastopyöräilystä kiinnostuneille Maiskogel on täydellinen seikkailu. Voit nousta vuorelle hissillä ja laskea laakson pyörällä. Reitin varrelle on rakennettu hyppyreitä ja muita adrenaliinin vereen nostattavia erikoisuuksia.

Rentoutumista

Aivan Kitzsteinhornin lähellä sijaitsee kylpylä Tauern Spa, jossa voi lepuuttaa väsyneitä raajoja. Tauern Spa on jättimäinen kompleksi, jossa tilaa nauttimiseen on peräti 48.800 neliömetriä. Täältä löydät huikeat 13 saunaa, 12 uima-allasta ja lisäksi suuri rentoutumisalue, hoitohuoneita, ravintoloita ja kuntosali. Lapsille on tarjolla myös vesiliukumäkiä ja aalto-altaita. Jos saavut Zell am Seehen kesäaikaan, kylpylässä on suurenmoinen ulkoilma-alue, jossa on esimerkiksi merivesiallas vedenalaisella musiikilla. Sisäänpääsy maksaa aikuiselta koko päiväksi noin 25 euroa ja lapselta noin 13 euroa. Myös aivan Zell am Seen keskustassa toimii suuri vesiparatiisi, jossa on hyppytorneja, 74 metrinen vesiliukumäki ja kuusi saunaa. Uimahallin yhteydessä toimii myös jäähalli, jossa voi talvisin pelata jääkiekkoa ja luistella.

Luonnon taikaa

Zell am Seen rajalla sijaitsee kansallispuisto Hohe Tauern, jota pidetään yhtenä maailman kauniimpana kansallispuistona. Puistossa on 1200 neliökilometriä koskematonta luontoa johon kuuluu 130 neliökilometriä jäätikköä, 550 järveä ja 297 koskea. Puistossa sijaitsee myös koko Euroopan korkein vesiputous Krimmler Wasserfälle, jolla on korkeutta vaikuttavat 380 metriä. Hohe Tauern on Itävallan vanhin kansallispuisto ja löydät täältä kolmasosan maan kasvilajeista ja neljäsosan sen eläinroduista. Puistossa on tarjolla erilaisia opastettuja kierroksia mutta voit myös päättää lähteä kartan avulla kiertämään puistoa omin päin.

Kaprunin kylässä Zell am Seen vieressä sijaitsee 1100-luvulla rakennettu linnoitus, Schloss Kaprun. Linnassa järjestettään nykyään paitsi opastettuja kierroksia myös vuosittaiset keskiaikaiset festivaalit ja useita konsertteja. Katso verkosta jos vierailusi aikana sattuu olemaan ohjelmaa linnoituksessa, sillä on todellinen nautinto seurata tapahtumaa tässä uskomattomassa historiallisessa ympäristössä.

Liikkuminen

Zell am Seehen pääse lentämällä joko Salzburgiin tai Wieniin. Salzburgista kaupunkiin pääse helposti junalla, joita liikennöi tunnin välein. Matka kestää noin 90 minuuttia ja maksaa noin 20 euroa. Kaupunki itsessään on niin pieni, että siinä voi helposti liikkua jalan. Hiihtokeskuksiin pääse busseilla, jotka kuuluvat hiihtopassin hintaan. Bussi numero 71 vie sinut Schmittenhöheen ja bussilla 660 pääset Kitzsteinhorniin. Voit tietenkin myös vuokrata auton, mutta kannattaa ottaa huomioon, että pysäköinti on koko Zell am Seen alueella maksullista, eikä paikkoja ole rajattomasti.Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme