Majoitus kohteessa Ylä-Baijeri

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Ylä-Baijeri

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Ylä-Baijeri

Ylä-Baijeri on yksi seitsemästä Baijerin alueista Saksassa. Alueella asuu noin 4,5 miljoonaa asukasta. Yläbaijerin tärkeitä turistikohteita ovat esimerkiksi Dachau, joka tunnetaan siellä sijanneesta keskitysleiristä, joka on yksi suurimmista Euroopassa. Freising on kaupunki, jonka asukasluku on noin 49 000. Kaupunki sijaitsee Munchenistä pohjoiseen. Kaupunki on yksi vanhimmistä Ylä-Baijerin alueella olevista paikoista. Starnbergin kaupunki sijaitsee Starnberg-järven pohjoispuolella. Kaupunkin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Starnberger Schloss (linna) ja St. Josephin kirkko. Baijerilainen keittiö on tunnettu maailmalla sen erilaisista makkaroista. Muita tunnettuja annoksia ovat maksa-knödel-keitto, Schweinsbraten tai Steckerlfisch. Jälkiruuaksi nautitaan Apfelkücherlia, Dampfnudelia (makea pulla), Kaiserschmarrnia ja Germknödeliä.

Majoittuminen Ylä-Baijerin alueella

Löydä itsellesi täydellinen majoitus Wimdulta. Meillä on tarjolla asuntoja, huoneistoja, huoneita, huviloita ja mökkejä. Tulet varmasti löytämään sen, mitä etsit. Tuhansia erilaisia majoitustarjouksia sivuillamme. Majoittumalla paikallisen asuntoon tai huoneistoon tutustut kulttuuriin ja paikalliseen jokapäiväiseen elämäntapaan. Tulet varmasti viihtymään ja tuntemaan itsesi kotoisaksi, kun voit itse päättää suunnitelmistasi ja majoituspaikastasi. Voit löytää majoituspaikkoja parista yöstä pariksi kuukaudeksi. Päätät aivan itse kuinka haluat majoittua.

Vuokra-asunnot Ylä-Baijerilla

Vuokraa itsellesi juuri sopiva asunto, huoneisto tai vaikkapa huvila Ylä-Baijerin alueelta. Voit itse päättää haluatko majoittua pikkukyliin, kaupungin laidalle tai vaikkapa keskustorin laidalle ja nauttia ravintoloista ja kulttuurista. Wimdulla on tarjolla erihintaisia ja -kokoisia asuntoja. Ole hyvä ja tutustu asuntovalikoimaamme, lue läpi asuntokuvaukset ja katso myös muiden vierailijoiden jättämät kommentit, jotka varmasti auttavat tekemään oikean päätöksen. Aloita matkasi ja suunnittele mielenkiintoinen loma.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme