Majoitus kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Yhdistyneet arabiemiirikunnat (käytetään myös mm. nimitystä Arabiemiraatit) on Arabian niemimaan koillisosassa Persianlahden rannikolla sijaitseva valtio. Arabiemiirikuntien pääkaupunki on Abu Dhabi. Arabiemiirikunnista suurin osa on hiekka-aavikkoa, mutta matkailijoille löytyy Arabiemiraateista silti paljon nähtävää. Maan itäosassa kohoaa upea Hajar-vuoristo ja kauniita keitaita on monilla alueilla, kuten Liwassa ja Al Ainissa. Valtion suosituimpia matkakohteita on Dubai, jota pidetään shoppailijan ja auringonpalvojan unelmakohteena.

Majoitus Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

Dubaissa on mahdollista tehdä verovapaita ostoksia ja valinnanvaraa löytyy basaareista aina hulppeisiin ostoskeskuksiin. Auringonpalvojille Dubaista löytyy pitkät hiekkarannat sekä turkoosina hohkava vesi. Oli lomahaaveena sitten ostoskeskukset tai hiekkarannat, Wimdun kautta löydät helposti majoituksen juuri sinulle sopivalla sijainnilla. Dubai tarjoaa paljon aktiviteetteja myös niille, joita ei pelkkä auringonotto miellytä. Esimerkiksi golfia harrastaville on tarjolla tasokkaita kenttiä. Vesiurheilumahdollisuuksia löytyy muun muassa lainelautailun parista ja vesipuistoista. Wimdussa on tarjolla paljon edullisia majoitusvaihtoehtoja juuri sinua kiinnostavien aktiviteettien vierestä. Majoitusvaihtoehtoja löytyy monipuolisesti yksittäisistä huoneista huoneistoihin ja asuntoihin.

Asunnot ja vuokra-asunnot Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

Dubai on turvallinen, siisti ja rauhallinen kaupunki ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille. Dubaista löytyy paljon pehmeähiekkaisia rantoja ja vesi on puhdasta ja kauniin turkoosia. Lapsiperheiden kannattaa varata asunto hyvissä ajoin Wimdun kautta, sillä Wimdussa on tarjolla paljon edullisia lapsiperheille sopivia vuokra-asuntoja. Majoittuminen omassa asunnossa on mukavaa, kun käytössä on oma keittiö ja pyykitkin voi tarvittaessa pestä samalla kun laittaa ruokaa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)