Majoitus kohteessa Xiamen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Xiamen: Apartments

Xiamen on Fujianin maakunnassa sijaitseva yksi Kiinan kehittyneimmistä kaupungeista, ja se houkuttelee turisteja erityisesti Glyangyu saaren siirtomaa-ajoista muistuttavilla rakennuksillaan. Kaupunki oli yksi ensimmäisistä kiinalaisista kaupungeista, jotka avautuivat ulkomaankaupalle. Siellä käytiin kauppaa ulkovaltojen kanssa jo 1800-luvulla, ja myöhemmin se oli ensimmäisiä Kiinan erikoistalousalueita, joilla vallitsee muuta Kiinaa vapaammat lait. Xiamen on siis tavallista kiinalaista kaupunkia kansainvälisempi. Xiamen on eläväinen ja moderni kaupunki ja sieltä löytyy paljon baareja ja ravintoloita, sekä kansainvälisesti arvostettua kulttuuritarjontaa. Xiamen on edelleen huomattavasti Pekingiä tai Shanghaita edullisempi kaupunki. Xiamenista löydät myös aidon kiinalaisen kulttuurin, yötä myöten auki olevat markkinapaikat, kauniit vanhat buddhalaistemppelit ja ihmisiä kuhisevat tuoksuvat katukeittiöt. Kun etsit paikallisten suosimia ravintoloita tai baareja, kannattaa suunnistaa Zhengcuoanin alueelle, jossa Xiamenin yliopisto sijaitsee.

Vuokraa loma-asunto Xiamenista joko lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, aivan kuten itse haluat

Löydät Xiamenista paljon edullisesti vuokrattavia asuntoja (apartments) ja huoneita. Wimdun verkkosivuilla listataan lukuisisa Xiamenin asukkaide omistamia kalustettuja loma-asuntoja. Sen sijaan että menisit persoonattomaan hotellin tai hostellin löydät huomattavasti aidomman kiinalaisen tunnelman Xiamenista, kun asut kalustetussa asunnossa (apartments) matkasi ajan. Unelmaloma Xiamenissa on vain parin hiiren klikkauksen takana, entistä helpommin ja halvemmin. Pääset tutustumaan kiehtovaan Xiameniin aivan uudella tavalla, kun vuokraat loma-asuntosi tai huoneesi (apartments and rooms) Wimdun avulla. Kaikista kohteista löydät lukuisia valokuvia sivustollamme ja entiset vieraat voivat jättää palautetta vuokranantajien profiiliin. Haluat sitten majoittua tilavaan koko perheelle tai kaveriporukalle sopivaan kalustettuun asuntoon (apartments), vuokrahuoneeseen, tai kodikkaaseen yksiöön parvekkeella hyvältä alueelta, löydät Wimdusta valikoiman kaikkia vaihtoehtoja, ja järjestät lomasi kätevästi ilman matkatoimistojen kiskurihintoja.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme