Majoitus kohteessa Washington

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Washington

Majoitus ja asunnot kohteessa Washington: Apartments

Washington on Yhdysvaltain pääkaupunki, ja 5,8 miljoonan asukkaan metropolialueen keskus. Washingtonissa sijaitsee Yhdysvaltain hallinnon keskus ja useita tärkeitä hallintorakennuksia. Turisteille kiinnostavin kohde on National Mall-alue keskustassa, jossa sijaitsee Yhdysvaltain parhaita museoita, jotka ovat myös ilmaisia, sekä paljon eri Yhdysvaltain merkkihenkilöille ja sodille omistettuja muistomerkkejä ja monumentteja. Tärkein vierailukohde ovat Smitsonian Instituutin lukuisat museot, joissa on valtavat kokoelmat taidetta ja jotka esittelevät Yhdysvaltain historiaa. Washington Mallissa sijaitsee myös paikka, jossa Martin Luther King piti kuuluisan ’I have a dream` -puheensa. The Mall on se paikka Yhdysvalloissa, jonne kokoonnutaan kun halutaan protestoida ja osoittaa mieltään. Washington D.C. on myös monikulttuurinen kaupunki, jossa on lukuisia yöelämän kohteita, sekä runsas ja laadukas ravintolatarjonta. Liikkuminen kaupungissa sujuu helposti metrolla, tai jalan kulkien.

Majoitu Washingtonissa vierashuoneeseen tai asuntoon

Kun suuntaat matkalle Washingtoniin, kannattaa kokeilla kalliiden ja persoonattomien Hotellien sijasta yksityismajoitusta. Washingtonissa huoneiden ja asuntojen (rooms and apartments) Washingtonista. Vuokraaminen on helppoa ja Wimdun ansiosta entistä edullisempaa. Vuokraa edullinen ja tilava loma-asunto, tai huone viihtyisästä asunnosta. Wimdun avulla löydät asunnot (apartments). Koet kaupungin myös entistä aidommin kun asut oikeassa huoneessa tai asunnossa (apartments) matkasi ajan. Voit olla jo ennen matkaasi yhteydessä vuokranantajaasi ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Kaikista tarjolla olevista asunnoista on valokuvia ja edelliset vuokralaiset voivat jättää palautetta lomansa onnistumisesta. Vuokranantajasi on myös oiva tietopankki sinulle, ja kysymällä saat varmasti arvokkaita vinkkejä, esimerkiksi paikallisten suosimista ruokapaikoista, museoista ym. Washington on Yhdysvaltain sykkivät sydän, joka jokaisen Amerikassa matkaavan kannattaa kokea. Avullamme löydät myös muiden kaupunkien (apartments) asunnot.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme