Majoitus kohteessa Viña del Mar

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Viña del Mar

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Viña del Mar

Chilen neljänneksi suurin kaupunki Viña del Mar on kuuluisa valkoisista hiekkarannoistaan ja Viña del Mar International Song Festivalista, joka on Latinalaisen Amerikan tärkein musiikkifestivaali. Artisteja saapuu ympäri maailmaa ja kaikki musiikkigenret ovat laajasti edustettuna. Monet tunnetut bändit, kuten Franz Ferdinand, Nelly Furtado ja Journey, ovat esiintyneet festivaaleilla. Kaupungissa järjestetään myös yksi Chilen ja Latinalaiset Amerikan suosituimmista elokuvafestivaaleista, joten kaupungin kulttuurielämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. The Municipal Theatre of Viña del Mar on koko kaupungin kulttuurin keskus, ja sieltä löytyy aina tutkittavaa. Plaza México ja Avenida San Martín ovat parhaita kohteita Chilen makuelämyksiä etsivälle. Viña del Mar on lukuisten yliopistojensa ansiosta myös eläväinen opiskelijakaupunki ja eksoottinen yöelämä ei jätä ketään kylmäksi. Santiago on on Viña del Marista vain muutaman tunnin ajomatka, joten samalla voit tutustua myös muiden Latinalaisen Amerikan kaupunkeihin ja vuokrata asunnon Wimdulta

Tutustu Chilen rannikon helmeen vuokraamalla asunto (apartments) yksityishenkilöltä

Viña Del Mar toivottaa matkailijat tervetulleeksi palmupuiden loppumattomilla rivistöillä ja laajoilla puistoalueilla. Wimdun avulla voi kokeilla, miltä tuntuu todella olla osa chileläistä elämää. Kun vuokraat asunnon (apartments) yksityishenkilöltä, saat uniikin ja edullisen majoituksen. Ennen matkaasi voit valita kohteen laadukkaiden valokuvien ja vuokraisännän jättämät kuvauksen avulla. Edellisten käyttäjien palautteet auttavat sinua valitsemaan itsellesi sopivimman kohteen. Wimdun kautta löytyy asunto (apartments) koko perheelle, kaksio, tai yksittäinen huone (rooms) itsenäiselle reissaajalle. Kun jatkat matkaasi Viña Del Maresta, tarkista löytyykö sivuiltamme mieluinen majoitus myös muista kaupungeista. Valikoimamme kasvaa koko ajan!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme