Majoitus kohteessa Vietnam

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Vietnam

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Vietnam

Vietnam on lomakohteena melko uusi tuttavuus suomalaisille ja matkailu sinne kasvaa tasaisesti vuosi vuodelta. Vietnamin omaleimaisuus ei ole vielä kärsinyt massaturismista ja sieltä löytyy vielä varsinkin reppureissaajien arvostamaa aitoutta. Vietnam sijaitsee Kaakkois-Aasiassa ja sen naapurimaita ovat Kiina, Laos ja Kambodza. Asukkaita Vietnamissa noin 91 miljoonaa. Vietnam sopii erinomaisesti kohteeksi niin rentouttavalle rantalomalle kuin vilkkaammalle suurkaupunkilomallekin. Tai miksi ei yhdistäisi kumpaakin! Saigon on metropoli, joka on täynnä nähtävää. Toisaalta luontoretkillä voi ihastella trooppista luontoa ja vuoristoja. Vietnami on kaiken kaikkiaan kiehtova maa, mikä kannattaa käydä paikan päällä kokemassa vielä nyt, kun suuret turistimassat eivät ole vielä sinne löytäneet.

Koe kiehtova Vietnam, varaa majoitus Wimdun kautta

Vietnamiin turisteja houkuttelevat muun muassa edullinen hintataso, pitkät hiekkarannat sekä ystävälliset paikalliset. Vietnamissa matkailijaa odottavat monipuoliset elämykset, oli loman tarkoituksena sitten rentoutuminen, aktiviteetit tai paikalliseen kulttuuriin tutustuminen. Paikalliseen kulttuurin pääsee parhaiten tutustumaan, kun varaa majoituksen Wimdun kautta. Wimdussa on tarjolla paljon kauniita paikallisia majoitusvaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä niin hinnan, sijainninkin kuin koonkin mukaan. Kaikki kohteet Wimdussa on tarkastettu ja laadukkaiden kuvien ja kuvausten avulla majoituksia on helppo vertailla. Omasta paikasta on myös helppo lähteä käymään aktiviteeteissa tai rentoutumaan rannalle.

Asunnot ja vuokra-asunnot Vietnamissa

Vietnamissa luonto on monimuotoinen ja eksoottinen. Päiväretkillä pääsee patikoimaan niin sademetsiin kuin vuoristoteillekin. Vietnamissa on myös hyvät puitteet vesiaktiviteeteille, kuten sukeltamiselle ja surffaukselle. Varsinkin aktiivilomailijan ja perheiden kannattaa reissua suunnitellessaan tutustua Vietnamissa oleviin vuokra-asuntoihin. Omaan asuntoon mahtuu niin urheilutarvikkeet kuin perheen matkatavarat ja myös lomailu on mutkattomampaa, kun käytössä on hyvin varusteltu keittiö ja pesutilat. Wimdun kautta löytyy suuri määrä edullisia vuokra-asuntoja, joista voi sijainnin ja tyylin mukaan valita juuri omiin mieltymyksiin sopivan kohteen. Mahdollisuus asua persoonallisessa paikallisessa asunnossa on elämys, jota muistelee lämmöllä vielä pitkään lomankin jälkeen.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme