Majoitus kohteessa Versailles

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Versailles

Majoitus ja asunnot kohteessa Versailles: Apartments

Versailles on Pariisin kyljessä kasvanut viehättävä pikkukaupunki, joka on tietysti kuuluisin Versaillesin palatsista. Ranskaa hallittiin Versaillesista käsin vuodesta 1682 vuoteen 1789. Versaillesissa on vajaat 90 000 asukasta ja se on hyvin viehättävä pikkukaupunki. Palatsin ohella versaillesissa on lukuisia muitakin historiallisia rakennuksia. Ne sijatsevat ympäri Kaupungin keskustaa. Versaillesissa on varsinaisen kuninkaanlinnan lisäksi lukuisia muitakin rakennuksia joihin tutustuu hyvin kävellessä ympäri puistoa. Palatsiin tutustumisessa ei tarvitse opasta, sillä paikan päältä voi monesta paikasta ostaa äänioppaita. Kävelykään ei ole ainoa vaihtoehto ja valtaviin puistoihin voi tutustua polkupyörällä, turistijunalla tai vaikka vuokraamalla golfkärryn. Versaillesin kaupungissa on ranskalaiseen tapaan hyvä valikoima erinomaista ruokaa tarjoilevia ravintoloita. Yöpymällä Pariisin sijasta Versaillesista, pääset keskelle aidompaa ranskalaista kulttuuria.

Versaillesin viehättävä pikkukaupunki kutsuu vierailijoita

Versaillesissa on pikkukaupunkimaista tunnelmaa ja siellä on mukava viettää aikaa. Pääset hotelleita helpommalla ja edullisemmalla asumalla vuokra-asunnossa tai vierashuoneessa (aprtments and rooms). Kaikista kohteista löydät kuvat ja kuvaukset ja voit suunnitelma lomasi helposti. Vuokranantajilla on profiilit, joihin vieraat voivat jättää kommenttejaan lomansa kulusta. Wimdu auttaa sinua löytämään haluamasi majoituksen, on se sitten tilava vierashuone, mukava kaksio, tai viihtyisä asunto (apartments) koko perheelle.Avullamme löydät eri vaihtoehdot entistä helpommin. Asunnon (apartments) vuokraaminen on edullisempaa kuin hotelleissa asuminen, ja yleensä saat myös enemmän tilaa käyttöösi. Vuokranantajasi toimii sinulle myös oivana tietopankki sinulle, jolta voit kysellä arvokkaita vinkkejä. Hän osaa kertoa sinulle ravintolat joissa paikalliset illallistavat, sekä kaupungin kauneimmat kadut.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme