Majoitus kohteessa Venäjä

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Venäjä

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Venäjä

Venäjä on pinta-alaltaan maailman suurin valtio. Vanhan sanonnan mukaan Venäjää ei voi ymmärtää järjellä, vain sielulla. Venäjä on kontrastien maa. Sieltä löytyy kaikki ja siellä myös kaikki on mahdollista. Venäläiset voivat ensiksi vaikuttaa kylmiltä, mutta sisimmissään he ovat hyväsydämisiä ja auttavat ja antavat kaiken, minkä voivat jos vain tietävät ja pystyvät olla avuksi. Venäläiseen mentaliteettiin kuuluu riskien otto. Venäläiset eivät suunnittele liian pitkälle asioita, vaan elävät päivä kerrallaan ja yrittävät kaiken laittaa kohtalon ja onnen niskoille. Venäläisyyttä kuvaa myös melankolisuus ja pitkäjänteisyys. Pietarin Talvipalatsi, jossa aikoinaan asuivat Venäjän tsaarit ja kaupungin historialliset kirkot ja museot tai Moskovan punainen tori ja Kreml, kaikki nämä ovat suuri osa Venäjän kulttuuria ja historiaa. Moskovan lähettyvillä sijaitsee muita pienempiä kaupunkeja, joilla on rikas historia. Vladimir oli aikoinaan suuri keskus. Kaupungissa eli suuria ikonimaalareita Iivana Julman aikoihin. Tulan kaupungissa voi maistaa aitoa samovaariteetä ja tulalaisia piparkakkuja. 50 kilometriä Moskovasta sijaitsee Klinin kaupunki. Siellä eli Tsaikovski ja nykyään hänen kartanonsa on avoinna turisteille vuoden ympäri. Venäläinen keittiö on tunnettu borssikeittojen, pelmenien ja blinien ansiosta. Blinejä voi syödä pääruuaksi lihatäytteillä ja jälkiruuaksi hillo- tai rahkatäytteillä.

Majoitus helposti vuokraamalla Wimdun vuokra-asunto

Majoittumalla venäläisten yksityishenkilöiden tarjoamissa asunnoissa ja huoneissa, saat monia muita sisäpiirin vinkkejä, jotka muuttavat matkustustapasi. Wimdun kautta voit vuokrata kokonaisen asunnon tai huoneen ja elää paikallisten elämää vuokranantajasi kanssa. Paikallinen asukas on aina paras opas kaupungin parhaiden paikkojen löytämiseen. Venäläiset ovat hyvin vieraanvaraisia ja varmasti ihastut heidän elämäntyyliinsä.

Vuokra-asunnot Venäjällä

Vuokra-asuntoja on tarjolla Wimdun sivuilla ympäri Venäjää ja voit helposti löytää itsellesi edullisen ja mieluisan vuokra-asunnon. Meillä on tarjolla paljon erilaisia huoneistoja, asuntoja tai vaikkapa huviloita ympäri Venäjää. Löydät varmasti itsellesi sopivan asunnon kaupungin ytimestä tai venäläisestä pikkukylästä. Selaile asuntoja ja ylläty positiivisesti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme