Majoitus kohteessa Varna

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Varna

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Varna

Varna on elämää täynnä oleva Bulgariassa Mustanmeren rannalla sijaitseva suosittu lomakohde. Paikalliset asukkaat ovat tunnettuja elämänmyönteisestä kulttuuristaan ja vieraanvaraisuudestaan. Loma-asunto hoituu helposti Wimdun kautta ja matkasi on valmis alkamaan. Varnan ilmasto on mahtava, ja se onkin oivallinen lomakohde sekä kaupunki- että rantalomaa ajatellen. Varna houkutteleekin kaiken ikäisiä ja kaikenlaisia matkaajia, reppumatkustajista perhelomailijoihin. Varnan houkuttelevia puolia ovat tietysti sen Balkanilainen monimuotoisuus ja ikivanha kulttuuri. Varna pyrkiikin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2019. Paikalla on ollut asutusta jo esihistoriasta saakka ja se on ollut osana Rooman, Bysantin, sekä Ottomaanien imperiumeja. Varnasta löytyy museoita sekä useita kirkkoja, sekä paljon 1800-luvulta ja 1900-luvun alusta säilyneitä rakennuksia. Varnan yöelämä on itäeurooppalaiseen tapaan villi, vapaa ja edullinen , jota eivät turhat lait säätele. Myös 300 000 asukkaan 30 000 opiskelijaa näkyvät kaupungin yöelämän tarjonnassa. Ravintolat ovat edullisia, aterian voi saada helposti 3-4 eurolla, ja paremmissakin ravintoloissa n. 10 eurolla.

Majoitu yksityisasuntoon ja koe Varna uudella tavalla

Varnassa on ainutlaatuinen balkanilainen tunnelma on ainutlaatuinen, paikallinen kulttuuri onkin yksi matkan kohokohtia. Vuokraa loma-asunto tai vierashuone (apartments and rooms) ja asu lomasi ajan keskellä aitoa bulgarialaista kulttuuria. Hotellien ja hostellien hintavan ja tylsän majoituksen sijasta kannattaa kokeilla Wimdua, joka on se persoonallisempi tapa matkustaa. Kaikista huoneista ja asunnoista löydät valokuvia ja edellisten asukkaiden jättämiä palautteita. Haluat sitten tilavan yksiön, pienen perhe-asunnon tai vierashuoneen mukavalta paikalta, Wimdun avulla majoituksen järjestäminen Varnasta on helppoa. Kun vuokraa loma-asunnon tai huoneen (apartments and rooms), voit myös kysyä vuokranantajaltasi hyviä vinkkejä paikallisten suosimiin aidompiin ja laadukkaampiin ravintoloihin, ja illanviettopaikohin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme