Majoitus kohteessa Vancouver

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Vancouver

Majoitus ja asunnot kohteessa Vancouver: Apartments

Vancouver on läntisen Kanadan rannikolla sijaitseva 2,3 miljoonan asukkaan metropolis ja kolmanneksi suurin Kanadan kaupungeista. Vancouverin sielun löydät sen lukuisista kaupunginosista. Keskikaupungissa sijaitsevat liike-elämä, kaupungin parhaat ravintolat ja lukuisat sen nähtävyyksistä. Siellä on myös Vancouverin Chinatown ja lukuisia puistoja, satama, sekä uimarantoja. Westside kätkee sisäänsä uimarantoja, puutarhja, museoita ja vaihtoehtoisempaa kulttuuria, pieniä kahviloita ja juuri avattuja taidegallerioita. East Sidesta löydät myös paljon pikkuputiikkeja, design putiikkeja, muotiliikkeitä, huonekalukauppoja, hipster-kahviloita ja vaihtoehtoisia baareja, sekä lukuisia edullisempia etnisiä ravintoloita. Vancouverin sää on vähän samanlainen kuin Englannissa, vaikka vettä ei yleensä tulekaan yhtä paljoa. Vancouverin museotarjonta on erinomainen, voit tutustua vanhaan ja uuteen taiteeseen, luonnonhistoriaan, tai vaikka alueen alkuperäiskansoja esittelevään antropologiseen museoon. Vancouverissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti harkita vierailu paikallisen jääkiekkojoukkueen ottelussa, kokemus on varmasti mieleenpainuva, sillä kotimaiseen kiekkoon verrattuna puitteet ovat paljon mahtavammat.

Vuokraa loma-asunto Vancouverista ja koe tämä kaunis kaupunki niinkuin sen asukkaat sen kokevat

Vancouverista saat paljon tavallista turistia enemmän irti kun vuokraat lomasi ajaksi joko asunnon (apartments) tai vierashuoneen. Löydät Wimdun avulla mahtavan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja ympäri Vancouverin kaunista ja nuorta kapunkia. Vancouverissa on kiehtova vaihtoehtoiskulttuuriskene, johon tutustut parhaiten asumalla vuokra-asunnossa (apartments) keskellä aitoja asuinalueita.Wimdun kautta löydät lukuisia asuntoja (apartments) Vancouverista. Vuokranantajasi on myös oiva tietopankki, jolta kysymällä saat paljn arvokkaita vinkkejä, paikallisten suosimista ravintoloista, vapaa-ajanviettopaikoista ja yökerhoista. Haluat sitten yhden tai kahden huoneen tyylikkäästi kalustetun kaksion, tai viihtyisän suuremman asunnon kaveriporukalle tai koko perheelle. Päiväksi tai pariksi, viikoksi tai kahdeksi, aivan niin pitkäksi aikaa kun haluat. Wimdu on turvallinen ratkaisu, kaikista asunnoista (apartments) löytyy valokuvia ja vuokranantajien profiileista on helppoa lukea aiempien asukkaiden kommentteja loman sujumisesta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme