Majoitus kohteessa Valparaíso

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Valparaíso

Majoitus ja asunnot kohteessa Valparaíso: Apartments

Valparaiso on Chilessä sijaitseva 300 000 asukkaan kaupunki. Se rannikkokaupunki Tyynenmeren rannikolla ja tämä näkyy tietysti sekä paikallisten ruokapöydissä, että upeissa merimaisemissa. Valparaison ilma on hyvää hengittää. Valparaison kaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde syystä. Valparaison asunnot ovat uskomattoman kauniita, värikkäitä ja historiallisia, sen kaduilla kokee tunnelman kuin toisesta maailmasta. Valparaiso on täynnä pikkupuoteja joissa on kiva shoppailla vaatteita ja matkamuistoja, eikä se ole onneksi ahdettu täyteen ostoskeskuksia. Ravintolat ovat mieleen painuvia ja paikalisia kuhisevissa kuppiloissa ruokailu on elämys jonka muistaa pitkään. Erityisesti paikalliset kalaruoat ovat suussasulavia, ja edullisia, onhan valtameri aivan vieressä. Perineitsintä mahdollista Valparaisolaista ruokaa on Chorillana, joka koostuu ranskanperunoista pihvistä, sipulista ja kananmunasta. Valparaisolaiset ovat yökyöpeleitä ja aloittavat yöelämän vasta puolenyön jälkeen, ja jatkavat aamuun asti. Illanvieton voi tietenkin aloittaa jo ravintolassa, Chilehän tunnetaan yhtenä maailman suurimmista viinintuottajamaista. Paikallinen viini on herkullista ja pullon laadukasta viiniä saa helposti ostettua alle eurolla.

Chileläinen punaviinin hehkuinen Valparaiso on houkutteleva matkakohde

Valparaison omaleimaiseen charmiin ovat ennen sinua ihastuneet mm. maailman kuuluisimpiin kuuluva Chilen kansallisrunoilija Pablo Neruda.. Kun haluat löytää hyvän majoituksen Valparaisosta, kannattaa kokeilla asunnon (apartments)vuokraamista paikalliselta. Chilessä on pitkät perinteet huoneiden tai asuntojen vuokraamisessa, ja nykyisin internetistä on helppoa poimia kiinnostavat kohteet. Valparaisosta voit vuokrata asunnon (apartments) pariksi päiväksi, viikoksi, tai pidemmäksikin aikaa. Valikoima Wimdun palvelussa ulottuu pienistä huoneista, yksiöihin ja koko perheen asuntoihin (apartments). Matkusta niinkuin paikalliset, ja tutustu Valparaison aitoon kulttuuriin ja sympaattiseen chileläiseen väestöön. Matkustaminen on muutakin kuin kaikkalla maailmassa samanlaisia hotelleja tai hostelleja, koe persoonallisempi tapa matkustaa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme