Majoitus kohteessa Valencia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Valencia

Majoitus ja asunnot kohteessa Valencia: Apartments

Löydä Valencia! Valencia, joka sijaitsee samannimisessä provinssissa Itä-Espanjassa, on lähes pakollinen jos aiot vierailla Espanjassa. Kaupunki on uskomattoman kaunis, majesteettinen ja täynnä historiaa. Mitä tulee kokoon ja vaikutusvaltaan, Valencia on Espanjassa sijalla kolme. Se on yksi maan eloisimmista kaupungeista ja on suosittu turistejen keskuudessa, jotka matkaavat sinne kaukaa ja läheltä. Valencia on tunnettu lukuisista tarjolla olevista urheilumuodoista, täällä voi harrastaa muun muassa golfia, sukellusta, tennistä ja pyöräilyä, jonka lisäksi kaupungissa on mahtava yöelämä. Koska Valencia sijaitsee Välimeren rannalla, kaupungissa on monta rantaa aivan keskustassa. Valencia tunnetaan epäilemättä parhaiteen ‘paellastaan’, joka on tyypillinen Espanjalainen ruoka, mikä sisältää sahramiriisiä, tuoreita äyriäisiä ja vihanneksia. Valencia tunnetaan myös ‘Ciutat de les Arts i de les Ciències’-kulttuurikeskuksestaan, joka on suuri kompleksi, jossa on muun muassa elokuvateatteri, oopperatalo, näyttelytiloja ja teatteri.

Valenciassa on jo vuosituhansia jatkuneen turismin takia tietenkin monia hotelleja ja hostelleja joka puolella kaupunkia. Jos kuitenkin haluat nähdä Valencian hieman erilaisesta näkökulmasta, valitse Wimdu-majoitus. Me tarjoamme kaupungissa monia vaihtoehtoja, kuten merenranta-asuntoja, ullakkoasuntoja ja vierashuoneita. Jos asut paikallisen omistamassa asunnossa, kaupunkilomastasi tulee ainutlaatuisempi ja aidompi. Majoittajasi voi antaa sinulle korvaamattomia vinkkejä ja pääset näkemään kaupungin valencialaisen silmin.

Nippelitietoa

 • Valencia tunnetaan ‘horchatastaan’ – jäisestä juomasta, joka valmistetaan maamanteleista.
 • Valencia on paellan syntymäkaupunki!
 • Tunnetun kirjailijan Blasco Ibanezin kirjoista monet sijoittuvat Valenciaan.

Nähtävää ja tehtävää Valenciassa

Valenciassa on paljon nähtävää ja kävely kaupungin läpi paljastaa varmasti monta piiloitettua aarretta ja kotoisaa kahvilaa. Vierailijan kannattaa aloittaa Valencian seikkailunsa vanhassa kaupungissa. Valencian katedraali on hyvä esimerkki aikaisesta goottilaisesta kirkosta. Katedraaliin on mylös lisätty aikojen saatossa monta romaanilaista, goottilaista ja barokkilaista osaa. Katedraalin varmasti tunnetuin osa on sen kahdeksankulmion muotoinen kellotorni, jota kutsutaan Micaletiksi. Se on yksi Valencian tunnetuimista maamerkeistä ja sen huipulta voi nähdä koko kaupungin! Katedraalin vieressä on museo, jonka kokoelmista löydän töitä taiteilijoilta kuten Goya, Jacomart ja Cellini, joiden lisäksi löydät museosta 1400-luvun taideaarteita. Yksi kaupungin lukuisista UNESCO maailmanperintökohteista on entinen silkkikauppahalli, La Lonja de la Seda, joka on kaunis rakennus täynnä taidetta ja arkkitehtuurin ihmeitä. Nykyistä kaupankäyntia edustaa Valencian suurin kauppahalli, Mercat Central, jossa paikalliset tekevät ruokaostoksensa. Täällä kannattaa käydä ihmettelemässä alueen antia ja paikallista kulttuuria. Valencian monivaiheisesta historiasta voi oppia lisää kaupungin historiallisesta museosta, joka on täynnä esineitä ja informaatiota kaupungin vaiheista aina Rooman valtakunnan ajoilta tähän päivään.Kaunis Turia-joki virtaa kaupungin ja sitä ympäröivien alueiden läpi. Turian rannalla on esimerkiksi puistoja, urheilukenttiä, juoksuratoja, leikkipuistoja ja paljon kauniita viheralueita. Joen varrella on myös ainakin kolme siltaa, jotka kannattaa katsastaa: Puente del Real, Puente de la Trinidad ja Puente de Serrano. Viimeisellä on upeita torneja, jotka olivat aikoinaan osa kaupungin muuria. Joen rantaa voi kävellä tai sitten voi vuokrata polkupyörän ja tutustua alueeseen saamalla samalla hieman hyötyliikuntaa auringossa.

Paellaa ja Barrio Del Carme

Paella on lähtöisin Valenciasta ja kaupungin ylpeys. Löydät parhaan ja autenttisimman paellan vanhan kaupungin alueelta Barrio Del Carme. Tässä kaupunginosassa saat tuntumaa Valenciaan ja sen elämäntyyliin. Löydät täältä monia mukavia kahviloita, ravintoloita, baareja, kukkakauppoja ja hiljaisia aukioita. Alue on muuttumassa historiallisesta alueesta boheemiseksi keskukseksi ja transformaation voi tuntea täällä kävellessä. Barrio del Carme on varsinkin iltaisin täynnä kiinnostavia ihmisiä ja sykkivää yöelämää. Nauti tunnelmasta!

Valencian puistot ja rannat

Valencia sijaitsee kukoistavalla ylätasangolla ja on kasveille ja eläimille mitä parhain ympäristö. Kaupungissa on monta puistoa ja puutarhaa, jossa voit nauttia kauniista kasveista ja kukista. Jos tahdot tauon kaupungin vilskeesta, matkaa Jardines de la Alamedaan tai Jardines de Monforteen. ‘Jardines de Real’-puistossa sijaitsee eläintärha, jossa voit ihailla kauniita ruusuja ja mäntypuita ja vanhan palatsin raunioita. Valenciassa ei myöskään tarvitse jäädä paitsi rantalomatunnelmasta, sillä kaupungissa on monta ja pienempää rantaa ja jos suuntaa hieman ulos kaupungista, saa oikeaa rantatunnelmaa. Playa de Malvarrosa ja Playa e Levante o de la arenas ovat Valencian suosituimmat rannat ja sijaitsevat vain hieman pohjoiseen satamasta. Tänne pääsee helposti metrolla ja raitiovaunulla. Jos haluaa hieman enemmän tilaa ja yksityisyyttää, kannattaa lähteä El Saleriin tai Devesaan etelään satamasta. Täällä on rauhaisaa ja kaunista ja rannalle pääsee bussilla puolessa tunnissa kaupungin keskustasta.

Los Fallas festivaali

Valencian asukkaat osaavat todella juhlia! Joka vuosi kevään saapuessa kaupungin asukkaat kokoontuvat juhlimaan Los Fallas-fiestaa. He rakentavat jättimäisiä mukkeja, jotka esuttavat julkisuuden henkilöitä tai satuhahmoja, joita he esittelevät kaupungin läpi kulkevassa paraatisssa. Viimeisenä päivänä nuket poltetaan suurissa kokoissa! Musiikki, ruoka ja ilotulitukset tekevät tästä festivaalista Espanjan suosituimman. Neljän päivän juhlimisen jälkeen asukkaat yhdistävät voimansa siivoakseen kadut juhlan jäljiltä!

Liikkuminen

Manises lentokenttä, joka on lähempänä Valenciaa, on 8.5km pohjoiseen keskustasta. Sinne lentää kätevästi Amsterdamista, Brysselistä, Lissabonista, Lontoosta ja monista muista Euroopan suurkaupungeista. Paras tapa päästä kentältä kaupunkiin on hyppäämällä bussiin, matka vie noin 20 minuuttia. Turisteille on mutkatonta liikkua Valenciassa. Metro- ja bussiverkko on yksinkertainen eikä vaadi kielitaitoja. Pyöräilystä on tullut suosittua turistien keskuudessa, ja kaupunki on kohtuullisen tasainen. Kaupungissa on julkinen pyörien vuokraus, joka on nimeltään Valenbisi. Palvelu on kohtuullisen hintainen ja sillä on yli 250 pistettä ripoteltuna ympäri kaupunkia. Suurimman osan kaupungista voi kokea jalan, joka on myös mukavin tapa liikkua. Päästäksesi Ciutat de les Arts i de les Ciències-keskukseen tai rannalle tarvitset kuitenkin bussia.

Valencia on yksi Italian ja koko Euroopan historiallisesti tärkeimmistä kaupungeista, jossa todella riittää tehtävää ja nähtävää kaikille. Täällä voi syödä ja juoda hyvin, ihmetellä historian aarteita, taidetta sekä paikallisten rentoa tunnelmaa. Koko Wimdun tiimi toivottaa sinulle ja matkaseurueellesi oikein hyvää matkaa Valenciaan!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme