Majoitus kohteessa Utrecht

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Utrecht

Majoitus ja asunnot kohteessa Utrecht: Apartments

Utrechtin pitkä historia yhtenä Alankomaiden vanhimmasta kaupungista yhdistettynä maan suurimpaan yliopistoon ja nuorekkaaseen tunnelmaan tekee kaupungista monipuolisen vierailukohteen. Wimdun kautta löydät kaupungin parhaat asunnot, joiden välissä kiemurtelee kauniita kanaaleja. Utrechtin tunnelma on nuorekas, mutta rennompi kuin kiireisessä pääkaupungissa. Amsterdamista pääsee Utrechtiin helposti junalla, ja matka kestää vain parikymmentä minuuttia. Junan ikkunasta avautuu aito maalaismaisema tuulimyllyineen, jollaista ei suurkaupungista löydy. Utrechtin erikoisuus ovat kanaalien tasolle rakennetut kävelykadut, jotka ovat ainoat laatuaan koko maailmassa. Kävelykatujen varsilla on vanhoja kellareita, joista löytyy viehättäviä pieniä pubeja, kauppoja ja jopa asuntoja. Iltaisin kanaalit täyttyvät paikallisista nuorista, jotka lähtevät illanviettoon veneellä. Kaupungista löytyykin paljon elokuvateattereita ja kulttuuria, sekä vilkas yöelämä. Kesäisin Utrecthissa järjestetään lukuisia konsertteja, esimerkiksi goottifestivaali Summer Darkness. Utrecht on myös hollantilaisen elokuvan mekka ja jos on liikkeellä syyskuussa, kannattaa vierailla kymmenpäiväisillä elokuvafestivaaleilla. Shoppailtavaa löytyy moneen makuun, ja keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin Vredenburgin aukio täyttyy torikauppiaista. Paikallista olutta kannattaa maistella Stadskasteel Oudaen –nimisessä ravintolassa, joka on rakennetta 1200-luvun linnaan. Kaupungin arkkitehtuurin helmi on goottilainen tuomiokirkko (Dom church). Paras näköala kaupunkiin avautuu kirkon 112 metriä korkean kellotornin huipulta, joka on myös koko Alankomaiden korkein kellotorni. Tuomiokirkon vieressä sijaitseva Cloister Garden on täydellinen paikka rentoutumiselle ja launtaiaamun kellopelikonsertille. Jos Utrecht on jo sinulle tuttu, sivuiltamme löydät paljon vaihtoehtoja kuten Barcelona, Tukholma, New York, Korfu, Cesme tai Pariisi. Wimdun avulla löydät laadukkaan asunnon lyhyelläkin varoitusajalla.

Vuokraa asunto tai huone (apartments and rooms) Utrechtin sydämestä

Jos haluat yöpyä Utrechtin ainutlaatuisissa kanaalikellareissa tai muissa kohteissa, vapaat asunnot ja huoneet (apartments and rooms) löydät helposti Wimdun palvelun kautta. Monet utrechtilaiset haluavat vuokrata asuntojaan ja huoneitaan (apartments and rooms) matkailijoille. Selaa asuntoja kaupungeittain, katso kuvia, lue kuvauksia ja valitse mieleisesi. Alankomaista ovat vain hetken päässä myös muut asunnot Lontoo, Berliini. Amsterdam, München tai Madrid. Wimdun avulla paikallisiin tutustuminen on helppoa, ja kalliiden matkaoppaiden sijaan voit saada sisäpiirin tietoa kaupungin parhaista kohteista. Valintaasi helpottavat käyttäjien jättämät palautteet ja voit myös viestitellä vuokranantajasi kanssa ennen matkaa. Varaa huone tai asunto (apartments and rooms) Wimdun kautta edullisesti ja helposti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme