Majoitus kohteessa Uruguay

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Uruguay

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Uruguay

Uruguay on pieni noin 3,3 milj. asukkaan asuttama maa, joista 1,3 milj. asuu Uruguayn pääkaupungissa Montevideossa. Se on suuri liiketalouden keskus, hyvin epätavallisen näköinen kaupunki. Kaupungin arkkitehtuurissa sekoittuu klassismin ja barokin tyylit sekä modernismi. Pääkaupungissa sijaitsee Etelä-Amerikan korkein rakennus Palacio Salvo (100m). Montevideosta länteen mentäessä voi törmätä pieneen kaupunkiin Colonia del Sacramento, joka oli perustettu portugalilaisten voimin. Se vetää puoleensa sen kapeiden ja vanhojen kujien ja myös vuosittaisten torimarkkinoiden tähden. Montevideon itäosissa sijaitsee turistien suosimia lomanviettopaikkoja. Valtameren hiekkarannoilla järjestetään festivaaleja , purjevenekilpailuja, kalastusta ja muita vesiurheilulajeja.

Majoitus Wimdun vuokra-asunnoissa

Majoituksen löytäminen on yksi tärkeimmistä ja ehkä vaikeimmista asioista, joita matkustajan täytyy ottaa huomioon. Budjetti, sijainti, kohdekaupungista etukäteen tietäminen, tämä kaikki täytyy ottaa huomioon. Wimdun avulla majoitus onnistuu edulliseen tapaan. Wimdu tarjoaa erihintaisia ja kokoisia asuntoja yksinreissaajille, pareille tai perheille.

Vuokra-asunnot Uruguayssa

Vuokra-asunnossa asuminen kohteesta riippumatta antaa teille todenmukaisen elämyksen siitä elämästä, millaista se on monelle sen kaupungin asukkaalle. Sivuillamme voitte tutustua tarjoamiin vuokra-asuntoihin kohteesta riippuen ja voitte varata huoneen tai asunnon vaivatta. Aloita matkasi suunnittelu jo tänään.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme