Majoitus kohteessa Durban

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Durban

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Durban

Uhmhlanga on Etelä-Afrikan rannikkokaupunki, joka sijaitsee 16 kilometriä Durbanista pohjoiseen. Kaupunki on saanut nimensä Ohlanga-joen mukaan, joka virtaa Intianmereen vain muutaman kilometrin päässä kaupungista. Umhlanga on perustettu vuonna 1895, jolloin kaupunkiin rakennettiin myös näille päiville asti säilynyt majakka, sekä kauppoja ja hotelleja. Vuonna 2010 Durbanin kansainvälinen lentokenttä siirrettiin lähenne Uhmlangaa, joten kaupunkiin on helppo pääsy. Uhmlangan ranta (Umhlanga rocks) on kaupungin kauneinta aluetta. Vanhan majakan lähettyvillä on paljon hotelleja ja asuntoja, ja valkoista hiekkarantaa riittää noin 200 kilometrin verran. Sinäkin voit katsella kauniin rannan maisemia vuokraamalla asunnon Umhlangasta edullisesti Wimdun kautta. Umhlanga Ridgen läheisyydestä löydät parhaimmat shoppailupaikat. Kaupungissa on paljon puistoja, ulkoilureittejä ja golf-kenttiä. Rannikko on ihanteellinen surffaamiselle, kalastamiselle ja sukeltamiselle. Lisäksi matkaajan on mahdollista tutustua alueen valaiden ja delfiinien elämään. Umhlangan hyvä sijainti mahdollistaa Etelä-Afrikan seikkailun jatkuvan myös muihin kohteisiin.

Seikkaile Etelä-Afrikassa ja yövy edullisesti paikallisten asunnoissa (apartments)

Tutustu Umhlangaan, Zulun kielellä ”kaislojen kaupunkiin”, vuokraamalla asunto (apartments) yksityishenkilöltä. Asuntoja (apartments) löytyy niin Umhlangasta kuin 16 kilometrin päässä sijaitsevasta Durbanista. Voit valita mieleisen asunnon (apartments) tai yksittäisen huoneen (rooms) selaamalla valokuvia, kuvauksia ja aikaisempien käyttäjien kommentteja. Koe aito Afrikka majoittumalla paikallisen vuokraamaan asuntoon ja samalla vuokraisäntäsi voi antaa sinulle arvokkaita vinkkejä reissuasi ajatellen. Tylsän hotellin sijaan tapaat paikallisia ja pääset tutustumaan kaupunkiin paremmin kuin koskaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme