Majoitus kohteessa Ukraina

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Ukraina

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Ukraina

Ukraina sijaitsee Itä-Euroopassa. Ukraina on pinta-alaltaan toiseksi suurin kaupunki ja väkiluvulla mitattuna Euroopan seitsemänneksi suurin valtio. Ukraina on kasvattanut suosiota matkakohteena viimeisten vuosien aikana ja yhtenä huipentumana voidaan pitää vuoden 2012 Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailuja, jotka pidettiin Ukrainassa ja Puolassa. Ukrainan pääkaupunki on Kiova, missä asuu noin 2,6 miljoonaa ihmistä. Kiova on yksi itäisen Euroopan vanhimmista kaupungeista. Kiovassa vaikuttavia nähtävyyksiä ovat muun muassa luostarialueet ja katakombit sekä lähes tuhat vuotta vanha Pyhän Sofian Kirkko. Hieman nykyaikaisempaa viihdettä ja elämyksiä tarjoaa Mustanmeren rannikolla sijaitseva toinen suosittu matkailukohde Odessa, joka on noin miljoonan asukkaan merkittävä kulttuuri-, tiede- ja teollisuuskeskus.

Majoitus Ukrainassa

Maan pääkaupunki Kiova tarjoaa matkailijalle erinomaisia ruokia, vilkasta katuelämää sekä monipuolista kulttuurielämää ja juhlimismahdollisuuksia. Kiovan monipuolisen tarjonnan pääsee kokemaan parhaiten, kun hankkii majoituksen Wimdun kautta jo hyvissä ajoin. Wimdun majoitustarjonnasta löydät edullisen vaihtoehdon sinun tarpeisiisi. Kiova on myös täynnä kauniita nähtävyyksiä. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat valtava hopeanhohtoinen Äiti maa -patsas, Pyhän Sofian Kirkko, Zolotye Vorota -portti sekä vuonna 1051 perustettu luolaluostari. Kaupunkiin on noussut myös länsimaisia kauppakeskuksia. Mikäli Ukrainan kulttuurin haluaa kokea vielä askeleen lähempää, kannattaa majoitukseksi valita paikallisilta vuokrattava huone tai huoneisto. Wimdussa sinulla on käytettävissäsi paljon vaihtoehtoja, joista voit valita juuri mieleisesi.

Asunnot ja vuokra-asunnot Ukrainassa

Matkakohteeksi Kiova sopii kenelle tahansa omatoimimatkailijoista perheisiin. Kiovaan suuntaavien kannattaa huomioda, että asunnon vuokraaminen Kiovassa on helppoa ja kohtuuhintaista. Vuokra-asuntoja löytyy pienistä yksiöistä koko perheen koteihin. Omasta asunnosta käsin kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta ja useimmissa asunnoissa on myös varusteltu keittiö, jossa ruokia voi loihtia itse paikallisista herkuista. Asunnon sijainnin voi valita Wimdussa helposti. Tarjolla on huoneistoja niin keskustasta kuin myös rauhallisemmilta seuduilta hyvien kulkuyhteyhteyksien päästä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme