Majoitus kohteessa Tyrrhenan rannikko

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tyrrhenan rannikko

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tyrrhenan rannikko

Tyrrhenanmeri sijaitsee Korsikan, Sardinian ja Sisilian välissä. Tyrrhenan rannikkoilmasto on välimerellinen. Meren rannikolla sijaitsee paljon kauniita kaupunkeja, joihin jokaisen turistin kannattaa tutustua. Alueen pohjoisosassa sijaitsee Toscana. Toscanan tunnetuimpia rannikkokaupunkeja ovat Pisa ja Livorno. Livornon kaupungin arkkitehtuuri muistuttaa paljonkin Venetsiaa, sillä kaupungissa on paljon erilaisia siltoja ja kanaaleja. Pisassa sijaitsee maailmankuuluisa Pisan torni. Rooma sijaitsee myös Tyrrhenanmeren lähettyvillä. Muita Lazio-maakunnan rantakaupunkeja ovat Latina, Pomezia, Terracina, Formia,Nettuna ja Ostia. Ostiassa sijaitsee mahtavat hiekkarannat ja kaupunki sopii hyvin perhelomapaikaksi. Campania-maakunta sijaitsee Tyrrhenanmeren eteläosassa ja sen tärkein ja suurin rannikkokaupunki on Napoli. Calabria on aivan Italian Etelässä, Sisilian lähistöllä. Calabrian pääkaupunki on Catanzaro. Tyrrhenanmeren rannikko on täynnä mielenkiintoisia paikkoja. Zambronen auringonlasku on jokaisen ihmisen ainakin kerran nähtävä. Capo Vaticano on tunnettu kallioisesta rannikostaan, Tindarissa sijaitsee erikoisen mallinen ranta ja Capo Misenon saari on ihmeellinen sen muotonsa takia.

Majoittuminen Tyrrhenan rannikolla Wimdun avulla

Majoituksen löytäminen ihmeellisen Tyrrhenan rannikolla on helppoa, kun vain selailet Wimdun asuntovalikoimaa. Hotellien hinnat voivat olla purevia, mutta laadultaan samanlaisia kuin paikalliselta vuokrattu asunto tai huoneisto.

Vuokra-asunnot tyrrhenalaisessa kaupungissa

Wimdu tarjoaa jokaisen maun mukaan erikokoisia ja erihintaisia asuntoja. Tyrrhenan rannikkoa ottaa vuossittain vastaan tuhansia turisteja. Paikka on erinoimainen lomakohde sen luonnon ja ilmaston ansiosta. Vuokra-asuntoja on tarjolla pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi ja voitte itse valita sen sijainnin. Olkaa hyvä ja tutustukaan paremmin valikoimaan sivuillamme.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme