Majoitus kohteessa Tulum

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tulum

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tulum

Meksikossa Jukatanin niemimaalla sijaitseva Tulum on yksi Mayojen pisimpään itsenäisinä säilyneistä kaupungeista. Kaupungissa sijaitseekin uskomattomien uimarantojen lisäksi yksi parhaiten säilyneistä Mayojen kulttuurin jälkeensä jättämistä kaupungeista. Mayat houkuttelevat Tulumiin paljon turisteja, ja suositeltavaa onkin yöpyä alueella, jotta voit käydä raunioilla aamulla ennen turistilaumojen saapumista. Wimdulta löydät rauhalliset asunnot, joita paikalliset itse vuokraavat. Tulum on kuvankaunis paikka, jossa vieraillessa kannattaa ottaa uimahousut mukaan sillä Tulumissa on yleensä kuuma ja kuvankauniilla uimarannalla on mukava käydä vilvoittelemassa. Rannalta voi myös tehdä järjestettyjä sukellusretkiä. Parhaiten alueella pääsee likkumaan joko busseilla, tai edullisilla takseilla. Tulumissa sijaitsee lukuisia ravintoloita ja baareja, joista kaupungissa sijaitsevat ovat yleensä rannoilla sijaitsevia edullisempia. Yöelämä on meksikolaiseen tapaan äänekästä ja energistä, jossa trooppiset rytmit ja edulliset drinkit villitsevät tanssijoita.

Tulum on Meksikon lomaparatiisi

Vietä onnistuneempi ja hauskempi loma Tulumissa ja vuoraa asunto tai huone paikalliselta yksityishenkilöltä. Wimdusta löydät useita ilmoituksia, joista on hauska valita oman näköisensä majoitus.Hotellin tai hostellin sijasta voit valita huone tai asunnon (rooms and apartments), saat enemmän tilaa ja pääset lähemmäksi aitoa Tulumia. Meksikolaiset ovat ystävällisiä ja viereaanvaraisia, kannattaa kokea tämä sydämellinen kulttuuri asumalla loman ajan keskellä aitoa elämää. Haluat sitten loma-asunnon (apartments) koko perheelle, tai yksittäisen huoneen (rooms), Wimdu tekee siitä mahdollista. Wimdun avulla matkustaminen on entistä halvempaa, ekologisempaa ja hauskempaa. Voit suunnitella itsesi näköisen loman Tulumiin. Lomailu avullamme on turvallista, sillä kaikkien vuokranantajien pitää luoda sivustolle henkilökohtainen profiili, johon entiset asukkaat voivat jättää palautteensa. Löydät myös kaikista asunnoista (apartments) ja huoneista valokuvia. Halutessasi lisätietoja jostain kohteesta, ole rohkeasti yhteydessä vuokranantajaasi jo ennen matkan alkua. Tulum on lomaparatiisi, joka jokaisen kannattaa kokea.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme