Majoitus kohteessa Tukholman saaristo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tukholman saaristo

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tukholman saaristo

Tukholman saaristo (ruotsiksi Stockholms skärgård) sijaitsee Itämerellä ja on samalla suurin saaristo merellä. Saaristolla asuu noin 3000 asukasta, jotka pääosin ovat kalastajia. Paikka on tullut tunnetuksi veneilijöiden keskuudessa. Tukholman saariston suurin kaupunki on Vaxholm. Kaupunki perustettiin vuonna 1558, kun Kustaa Vaasa osti joitakin maatiloja alueelta. 1900-luvulla kaupunki laajeni nopeaan tahtiin ja siitä kehittyi suosittu kylpyläkeskus. Kaupungin lähistöllä sijaitsee myös kaivos nimeltään Ytterby. Paikassa on louhittu kvartsia ja maasälpää. Kemian ja fysiikan Nobel palkintojen saajat ovat tehneet "pyhiinvaelluksia" Ytterbyhyn. Saariston muoto muokkautuu edelleen Jääkauden jäljiltä, sillä maa jatkaa kohoamistaan. Saariston tunnetuimpia saaria ovat Blidö, Furusund ja Vaxholm. Tukholman saaristo on mahtava kesäloman viettopaikka. Pohjoisen kesä on kaunis ja leuto ja varmasti monen suosima lomailukohde.

Majoitus Tukholman saaristolla

Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun kalastajamökkiin tai huoneistoon pääset suoralta käsin tutustumaan romanttiseen ja aivan toisenlaiseen elämäntapaan toisin kuin kotonasi. Majoittumalla paikalliseen asuntoon tai taloon, pääset viettämään aivan uudenlaista lomaa aivan kuin paikallinen asukas. Voit majoittua parista päivästä muutaman kuukauden ajaksi. Jos olet kyllästynyt tavalliseen hotelliyöpymiseen ja haluat aivan uudenlaisen kokemuksen, Wimdu on se mitä tarvitset.

Vuokra-asunnot Tukholman saaristolla

Voit löytää itsellesi täydellisen asunnon, huoneiston tai vaikkapa huoneen paikallisessa asunnossa. Selaile läpi Wimdun majoituspaikkavalikoimaa ja löydä omasi. Voit löytää erihintaisia ja kokoisia asuntoja ja päätää itse niiden sijainnista. Ole hyvä ja lue tarkasti asuntokuvaukset läpi ja myös muiden jättämät kommentit ja tulet löytämään itsellesi sopivan loma-asunnon. Aloita matkasi suunnittelu jo tänään ja varaa Wimdun asunto!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme