Majoitus kohteessa Tsekin tasavalta

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tsekin tasavalta

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tsekin tasavalta

Tšekin tasavalta sijaitsee aivan Euroopan sydämessä. Valtion pääkaupunki Praha on nimetty yksi maailman kauneimmaksi kaupungiksi ja monet pitävät sitä Pariisin rinnalla rakkauden ja romantiikan kaupunkina. Prahan keskusta on täynnä historiallisia kirkkoja ja linnoja. Prahassa sijaitsee maailman vanhin vieläkin toiminnassa oleva astronominen kello. Siellä on paljon kulttuurista toimintaa, kaksi oopperataloa, yksi saksalaisten rakentama (State opera) ja toinen tsekkiläisten rakentama ( National opera). Praha on hyvin ytimekäs kaupunki ja se on hyvin suosittu turistikohde joulunaikaan ja kesäisin. Prahan lähettyvillä sijaitsee Karlovy Vary- pikkukaupunki, joka tunnetaan sen kylpylöistään. Sinne suuntaavat monet turistit elvyttämään mieltään ja vartaloaan. Tšekkiläistä perinteistä ruokaa pääse maistamaan missä vain tšekkiläisessä ravintolassa. Ruokakulttuuri on hyvin lihapainoitteista, joten jos on kasvissyöjä täytyy varautua pieniin hankaluuksiin. Lihaa yleensä syödään knedlíky-perunaleivän kanssa, jota kastetaan lihakastikkeeseen. Jälkiruuaksi on tyypillistä syödä hunajaista kakkua, erilaisia rahka- tai hillopitkoja ja pikkuleipiä.

Majoittuminen Tšekeissä on entistä helpompaa vuokraamalla Wimdun asunto

Voit olla huolehtimatta majoittumisesta. Jopa korkean sesongin aikana on mahdollista löytää vapaita vuokra-asuntoja Wimdun sivuilla. Meiltä voit vuokrata erikokoisia ja erihintaisia asuntoja. Majoituspaikan voitte valita oman harkintanne mukaan. Wimdu tarjoaa laajan valikoiman asuntoja ympäri Tšekin tasavaltaa. Teille varmasti löytyy sopiva asunto!

Vuokra-asunnot Tsekeissä

Wimdu auttaa löytämään juuri täydellisen vuokra-asunnon ulkomailla lomailessa. Käy läpi Wimdun sivuilla oleviin asuntoihin ja pääset tutustumaan paikalliseen elämäntapaan nopeasti ja vaivatta. Wimdu on turvallinen tapa matkustaa ja voit aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme