Majoitus kohteessa Tromso

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tromso

Majoitus ja asunnot kohteessa Tromso: Apartments

Reilun 60 000 asukkaan Tromssa on kaunis pohjoinen norjalaiskaupunki valtameren rannalla. Tromssa on erityisen kuuluisa maailman pohjoisimpana sijaitsevasta yliopistosta, hampurilaisravintolasta, maailman pohjoisimmasta katedraalista ja maailman pohjoisimmasta olutpanimosta.Luonto ei ole koskaan kaukana kun olet Norjassa, Tromssankin ympäristössä sijaitsee paljon kauniita vuonoja ja korkeaa vuoristoa. Tromssaan tutustumisen ohella kannattaa ehdottamasti tutustua sitä ympäröivään luontoon. Tromssan ympäristöön voi talvisin tehdä hiihtoretkiä, ja kesäisin tietysti patikkaretkiä. Tromssa juhlii vuodenaikojaan erilaisilla festivaaleilla, kesällä Tromssassa vietetään keskiyön aurinkoa ja talvella juhlitaan ikuista pimeyttä, myös porot ovat saaneet Tromssasta oman festivaalinsa. Tromssa on pohjoisesta sijainnistaan johtuen ehkä maailman paras paikka revontulien näkemiseen, ja golf-virran ansiosta siellä on huomattavasti Suomen lappia lämpimämpää.

Vuokraa loma-asunto Tromssasta

Tromssa pohjoisen Norjan mielenkiintoisin kaupunki, ja tässä arktisessa kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla, jos mahdollisuus vain osuu kohdalle. Edullisemman majoituksen saat Tromssasat vuokraamalla huoneen tai asunnon (apartments) paikalliselta tromssalaiselta asunnonomistajalta. Ylihinnoiteltujen ja ahtaiden hotellien sijaan Wimdun avulla löydät majoituksen edullisista ja persoonallisista yksityisasunnoista. Majoittuessasi yksityisasuntoon saat samalla loistavan kontaktin paikallisväestöön. Halutessasi löytää paikalliset ravintolat ja illanviettopaikat, voit kysyä isännältäsi tai emännältäsi vinkkejä hänen suosikkipaikoistaan. Ilmoituksia selaat Wimduun listatuista vaihtoehdoista kätevästi ja nopeasti ja löydät helposti omat suosikkisi. Kaikista kohteista on kuvalliset ilmoitukset ja hyvät kuvaukset, tarjontaan onkin helppo tutustua. Haluat sitten kodikkaan pikkuasunno asunnon (apartments) lomasi ajaksi tai vain yksinkertaisen huoneen tromssalaisesta kodista. Wimdu on turvallinen majoitusvaihtoehto sillä kaikilla yöpyjillä on mahdollisuus palautteen jättämiseen lomastaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme