Majoitus kohteessa Toulouse

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Toulouse

Majoitus ja asunnot kohteessa Toulouse: Apartments

Etelä Ranskassa sijaitseva Toulouse on nykyisin tunnettu erityisesti avaruusteollisuudestaan, sekä lähes 800 vuotta vanhasta yliopistostaan. Näiden lisäksi kaupungissa turisteja houkuttelevat sen keskiajan loistosta kertovat lukuisat rakennukset. Näistä kuuluisimpia ovat 1000-luvulta peräisin oleva Saint Sernin basilika, lukuisat hotelleiksi muutetut yksityispalatsit, Les Jacobinsin luostari, jossa säilytetään Tuomas Akvinolaisen maallisia jäännöksiä, sekä Les Augustinsin luostari. Alueen suurimmasta työnantajasta Airbusista kiinostuneet voivat osallistua yhtiön järjestämille kiertokäynneille, joilla yhtiön rakennuksiin pääsee tutustumaan. Nuoremmille avaruusmatkailusta kiinnostuneille löytyy avarasuusmatkailuaiheinen teemapuisto kaupungin ulkopuolelta. Toulousen asukkaista 120 000, eli yli joka neljäs on opiskelija, kaupungissa onkin erittäin runsas yöelämä, ja vaihtoehtoja löytyy tavalisemmista yökerhoista, rock-klubeihin ja vaihtoehtoisempiin paikkoihin. Ruoka on ranskalaiseen tapaan erinomaista, ja opiskelijoiden myötä kaupungista löytyy myös edullisempia paikkoja. Toulousessa on helppo liikkua sen lukuisilla bussi- ja metrolinjoilla, ja historialliseen keskustaan päästyä kaikki kohteet sijaitsevat jalankulkumatkan päässä. Wimdun kautta lomasi pääsee alkamaan, kun voit vuokrata mieluisen asunnon tuhansien vaihtoehtojen joukosta, katso myös kaupungit Utrecht, Kuala Lumpur, New Delhi tai asunnot Helsinki

Vieraanvarainen Toulouse odottaa sinua

Ranskalaiset ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan ja huoneiden ja asuntojen vuokraamisella on siellä pitkät perinteet. Hotellin tai hostellin sijasta voit valita huoneen tai asunnon (rooms and apartments), majoitut halvemmalla, saat enemmän tilaa itsellesi ja lomasi sujuu rennommin. Wimdun ansiosta vapaiden huoneiden ja asuntojen (apartments) löytäminen on entistä helpompaa. Toulouselaiset tunnetaan ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan, kannattaa kokea tämä etelä-Ranskan elämänmyönteinen kulttuuri asumalla loman ajan keskellä aitoa elämää. Haluat sitten loma-asunnon (apartments) koko perheelle, tai yksittäisen huoneen, loman suunnittelu onnistuu Wimdun avulla vaivattomasti. Matkustaminen on entistä halvempaa, ekologisempaa ja hauskempaa. Tee itsesi näköinen loman Toulouseen. Asunnon (apartments) vuokraaminen avullamme on turvallista, sillä kaikkien vuokranantajien pitää luoda sivustolle henkilökohtainen profiili, johon entiset asukkaat voivat jättää palautteensa. Löydät myös kaikista asunnoista (apartments) ja huoneista valokuvia. Halutessasi lisätietoja jostain kohteesta, ole rohkeasti yhteydessä vuokranantajaasi jo ennen matkan alkua. Löydät sivustoltamme muidenkin kaupunkienasunnot Buenos Aires,Cartagena,Lima,Cusco taiGöteborg.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme