Majoitus kohteessa Torrevieja

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Torrevieja

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Torrevieja

Alicanten maakunnassa sijaitseva kuvankaunis kaupunki Torrevieja on jo kauan ollut yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista Espanjan aurinkorannikolla. Monet ovat jopa päättääneet jäädä tänne asumaan, eivätkä syyttä. Torreviejan kultaisia hiekkarantoja hyväilevät Välimeren aallot ja kaupungin rosoiset maisemat ja kaunis luonto hemmottelevat vierailijaa. Torreviejassa on noin 100 000 asukasta ja kaupunki on Valencian maakunnan viidenneksi suurin kaupunki, mutta asukasluku nousee viisinkertaisesti kesäkuukausina, jolloin sesonki on vilkkaimmillaan. Torrevieja sijaitsee Costa Blancalla, valkoisella rannikolla, ja yli puolet kaupungin alueesta on kansallispuistossa, jossa on myös kaksi suolaista laguunia. Suuntaa siis Torreviejaan tutustumaan tähän espanjalaiseen helmeen.

Torrevieja on jo kauan ollut suosittu lomakohde, joten kaupungin turistiteollisuus on hyvin varautunut ainaiseen turistivirtaan. Näin ollen kaupungissa on siis loputtomasti majoitusvaihtoehtoja. Täällä on ylellisiä hotelleja, kauniita loma-asuntoja ja hieman halvempia vierashuoneita. Meillä Wimdulla on uskomattoman paljon yksityisiä majoituksia kaupungissa, joiden joukosta voit valita oman suosikkisi. Matkasi on paljon mukavampi kun sinulla on oma keittiö ja paljon omaa tilaa, jossa viihtyä rakkaimpiesi kanssa. Viihdy siis rantalomallasi ja asu omassa asunnossa Torreviejassa!

Nähtävyyksiä

Torrevieja tunnetaan tietenkin parhaiten kaupungin kauniista hiekkarannoista, mutta täällä on paljon muutakin tehtävää ja nähtävää. Torreviejan vanhassa kaupunginosassa on monia uskonnollisia rakennuksia kuten La Iglesia Archiprestal de la Inmaculada Concepción -kirkko, joka on peräisin 1700-luvulta ja on rakennettu neoklassiseen tyliin. Mahtipontinen kirkko komeilee Plaza de la Constitución -aukion laidalla. Sinun kannattaa ehdottomasti nähdä myös paljon uudempi kirkko Iglesia del Sagrado Corazón de Jesús, joka tunetaan myös hellittelevällä nimellä La Ermita. Kirkko rakennettiin vasta vuonna 2007, jolloin vanha kirkko purettiin ja paikalle pystytettiin uusi, joka on kuitenkin saanut inspiraationsa vanhasta. Torreviejassa on monia pienempiä gallerioita, joissa voi käydä ihailemassa paikallista taidetta.

Suurenmoisin luontonähtävyys Torreviejassa on jo edellä mainittu kansallispuisto, joka on nimeltään Parque Natural de las Lagunas de la Mata y Torrevieja. Suuri osa puistoa on Salinaksen suolakaivos, joka on ollut paitsi yksi Euroopan tärkeimmistä suolakaivoksista myös kaupungin suurin tulonlähde. Alue on lähes 3800 hehtaaria suuri ja voit ihailla täällä kahta järveä ja paljon kauniita rotkoja sekä suolamuodostelmia. Salinassa on kaivettu suolaa jo 1200-luvulta saakka.

Rantaelämää

Torreviejalla on noin 14 kilometriä kaunista rannikkoa, jonka varrella on lukuisia kauniita hiekkarantoja ja luolia. Yksi koko alueen parhaista paikoista uida ja rentoutua on ranta Playa de la Mata, joka on Torreviejan pisin ranta. Ranta sopii täydellisesti kaikille, jotka rakastavat villiä ja pitkiä rantoja. Kultaisen hiekkansa lisäksi rannan sijainti tekee siitä ainutlaatuisen, sillä Playa de la Mata on keskellä kansallispuistoa. Rannalla on kaiken lisäksi myös erinäisiä baareja ja ravintoloita, joissa voit maistella paikallisia erikoisuuksia. Playa de los Locos on saanut hullunkurisen nimensä (hullujen ranta) sen lähettyvällä sijaitsevalta entiseltä mielisairaalalta. Tämä ranta sopii todella hyvin perheille, sillä täällä vesi on hyvin rauhallista ja hiekka on ihanan pehmeää. Täällä on kaikki mukavuudet, joita ihminen tarvitsee kun viettää rauhallista päivää rannalla. Playa del Cura on ranta, joka on lähimpänä Torreviejan keskustaa ja on sijaintinsa takia myös kaupungin suosituin. Jos kävelet rannan päähän näet yhden kaupungin maamerkeistä, Las Columnas -monumentin. Cala Ferris -lahti on toinen todella kaunis ja hieman syrjäisempi paikka uida ja ottaa aurinkoa. Rantaa ympäröivät kauniit palmut, jotka antaa rannalle trooppisen tunnelman eikä täältä näe yhtään rakennusta. Hiekka on todella hienoa ja vesi on taivaallisen kirkasta, mikä tekee Cala Ferrisistä täydellisen paikan sukeltaa.

Yksi Torreviejan parhaista puolista on, että alueen ilmasto on hyvin tasainen ja luotettava. Täällä lämpötilat ovat suhteellisen korkealla koko vuoden ympäri. Kylmimpien kuukausien aikana alimmat lämpötilat ovat noin 12 asteen luokkaa, kun taas kesällä lämpötilat vaihtelevat 28 asteesta 35 asteeseen. Vettä Torreviejassa ei sada juuri ollenkaan, paitsi syksyllä kun alueella on eräänlainen mieto versio sadekaudesta.

Yöelämää

Torreviejan yöelämä on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Täällä on suuri valikoima klubeja, joiden joukossa on jokaisen musiikin ystävälle jotain. Suurin osa baareista ja klubeista sijaitsee kahdella alueella, keskustassa ja Avenida de las Habaneras kadun lähettyvillä.Täältä löydät esimerkiksi irlantilaisia pubeja, salsaravintoloita, paikallista rokkia ja jättimäisiä klubeja, kuten maailmankuulu Pacha. Suurimmalla osalla Torreviejan ravintoloilla, klubeilla ja baareilla on suuret terassit, jotta voi nauttia kesäaikaan lämmöstä pikään yöhön asti.

Liikkuminen

Monet lähtevät Torreviejaan pakettimatkan turvin, mutta tänne on todella helppo tulla myös omin päin. Esimerkiksi halpalentoyhtiöt Norwegian ja Ryanair lentävät suoria lentoja Alicanteen, josta matkaa Torreviejaan on vain lyhyt 40 minuuttia ja sen voi taittaa junalla tai vuokra-autolla. Vielä lähempänä Torreviejaa sijaitsee San Javierin lentokenttä Mursian kaupungissa, jonne tosin tulee lentoja lähes ainoastaan Espanjan sisältä. Kun olet päässyt Torreviejaan pärjäät hyvin pitkälle omilla jaloillasi. Kaupungin keskusta ei ole järin suuri ja kaupungin näkee parhaiten kävelemällä sen läpi. Jos haluat lähteä rannoille, jotka sijaitsee pidempänä kaupungin keskustasta voit käyttää Torreviejan joukkoliikennettä. Voit tietenkin myös vuokrata auton, jolla pääset paljon vapaammin tutkimaan kaupungin ympärillä olevia alueita. Päiväretkikohteita lähiseuduilla on riittämiin ja voimme suositella ainakin Alicanten kaupunkia ja Benidormia, johon matkaa on noin puolitoista tuntia. Myös historiallinen Cartagena on kiehtova kohde, jos haluat hieman enemmän nähtävyyksiä ja Elchessä on Euroopan suurin palmumetsä.

Torrevieja ei syyttä ole Pohjoismaista kotoisin olevien turistien ehdoton kestosuosikki. Täällä on oikeastaan kaikkea. Täällä on kulttuuria, historiaa, uskontoa, luontoa, rantoja ja aktiviteetteja. Lähde siis viettämään rantalomaa ja kaupunkilomaa kauniiseen Torreviejan kaupunkiin. Wimdu toivottaa sinulle mahtavaa lomaa!

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Leila
Leila
8 Todella hyvä
marraskuu 2016
Spacious Holiday Home with Pool

Huvila oli siisti, hyvin varusteltu, lämmin ja viihtyisä ! Auto välttämätön,koska esim. ruokakaupat kaukana ! Alue vähän liiankin rauhallinen,

Satu
Satu
10 Loistava
helmikuu 2016
Nice Apartment + Balcony+Wifi+Tv SAT

Hyvä asunto ja ystävällinen isäntä. Suosittelen.

Reijo
Reijo
8 Todella hyvä
joulukuu 2015
Studio /Beach/Pool/Nightlife/Shopping

Asunto vastasi täysin ennakko-odotuksia. Eli kuvaus asunnosta ja sijainnista ovat esittelyssä totuudenmukaiset. Alkuun vähän liikenteen melu häiritsi, mutta näin keskeisellä paikalla sitä ei voi välttääkään. Antaisin viisi tähteä jos par...

tiina
tiina
10 Loistava
heinäkuu 2015
Nice Penthouse by City Centre

Loistava majoitus aivan Torreviejan keskustassa aikuisille. Meitä oli seitsemän, 2 pariskuntaa, pari 20v tytärtä ja 16v poika. Kaikille riitti loistavasti tilaa, ja helppo oli liikkua, koska kaikki kävelyetäisyyden päässä. Rantaa kilomet...