Majoitus kohteessa Toronto

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Toronto

Majoitus ja asunnot kohteessa Toronto: Apartments

Kanadan suurin metropoli Toronto on vilkas kaupnki, jossa on loputtomasti tehtävää ja nähtävää. Kesäisin kaupunki herää henkiin ja Torontossa järjestetään joka päivä tapahtumia ja juhlia. Talvisin voit nauttia kaupungissa sisätiloissa shoppaillen ja syöden. Kaupungista on tullut eräänlainen kulttuurikeskus kiitos sen elokuvateollisuuden, joka on käyttänyt kaupunkia kulissina lukuisissa suuren budjetin elokuvissa. Kaupungin 2.6 miljoonaa asukasta ovat yleensä hyvin maanläheisiä ja ystävällisiä. He auttavat sinua mielellään jos olet eksynyt tai tarvitset muutoin apua.

Tehtävää

Keväisin ja kesäisin voit ottaa lautan satamasta Bay Streetin päästä Toronton Centre-saarelle, jossa voit paeta kaupungin hälinää ja katsella Ontario-järvelle. Syö saaren ruohikoilla eväät, ota aurinkoa rannoilla, kuvaa ikoonisen kaupungin siluettia tai käy Centrevillen huvipuistossa. Kun olet taas mantereella, matkusta hissillä CN-tornin huipulle ja uskallaudu tornin katolle Edge Walkille tai nauti näkymästä turvallisesti lasin takaa. Tornin huipulla olevassa ravintolassa voit nauttia ruuasta ja näkymistä samaan aikaan. Pyörivässä ravintolassa on hyvin romanttinen tunnelma, mutta huomaa, että ruoka on hintaisaa. Kaupungissa on muitakin korkealla olevia ravintoloita, jotka ovat hieman edullisempia. Kokeille esimerkiksi Canoeta tai Panorama Loungea. Jos haluat juhlia ja olet kaupungissa perjantaina, suuntaa alueelle, joka tunnetaan nimelläEntertainment District. Vuokraa Bixi-pyörä luottokortillasi kaupungin pyöräasemilta ja pyöräile sataman rantakatua pitkin. Pyöräile sitten pohjoiseen High Parkiin katsomaan ilmaisen eläintarhan asukkaita ja puiston kasvillisuutta.

Nähtävää

Harrasta hieman kulttuuria ja käy Royal Ontario museossa, Bata Shoe museossa tai Art Gallery of Ontariossa. Näe Canadian Opera Company tai National Ballet of Canada mahtavassa kulttuurikeskuksessa Four Season’s Centre for the Performing Artsissa. Jos pidät musikaaleista ja teattereista katso mitä tapahtuuI Princess of Wales, Ed Mirvish tai Royal Alexandra teattereissa. Voit myös kuunnella mahtavaa Toronton symfoniaorkesteria Roy Thompson Hallissa. Jos olet kiinnostunut jääkiekosta, suuntaa Air Canada-keskukseen tai käy Hockey Hall of Famessa, jos sesonki ei ole käynnissä. Ripley’s Aquarium of Canada tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden tutustua merenalaiseen elämään. Vain lyhyen matkaa akvariosta on suuri eläintarha Toronto Zoo, jossa perhe viettää helposti kokonaisen päivän.

Ostoksia

Toronton tunnettu Eaton’s Center on kaupungin suurin ostoskeskus, jossa löydät maailman parhaimpia merkkejä ja ruokaa. Toronton pohjoispuolella sijaitsee Pacific Mall, Kanadan suurin aasialainen ostoskeskus, josta löydät paljon epätavallisia tuotteita kosmetiikasta ruokaan. Jos etsit vaihtoehtoisempia putiikkeja, kävele Queen Street Westille. Bloor Street taas on kaupungin yleellisin ja kallein ostoskatu.

Syötävää

Kaupungin monikulttuurisuuden takia löydät ravintoloita kaikkeen makuun ja jokaiseen hintaan. Jos haluat maistaa elämäsi parasta hampurilaista, vieraile The Burger’s Priest-ravintolassa ja tilaa jotain paikan salaiselta ruokalistalta, joka löytyy vain verkosta. Syö japanilainen ramen keitto halvalla Santoukassa tai Kinton Ramenissa. Molemmat ovat autenttisia ramen-ravintoloita, joiden edessä komeilee illallisaikaan aikamoiset jonot. Jos haluat juoda lasillisen paikallista olutta (suosittelemme Steamwhistleä) järven rannalla, käy Against the Grainissä. Kokeile kanadalaista klassikkoa "poutine"-annosta Smoke’s Poutineryssa. Voit nauttia iltapäiväteetä Royal York Fairmont Hotellin Library baarissa, jonka mukavat tuolit ja lämmin sisustus tekee teestä ja voileivistä erikoisen maukkaat (kannattaa varata pöytä). Kesäisin Royal York tarjoaa myös opastettuja kierroksia hotellin katolle sijaitsevaan mehiläistarhaan ja yrttitarhaan. Törsäile hieman Canoe-ravintolassa, joka sijaitsee kerroksessa 54 TD Bankin tornissa. Jos haluat maistaa todella ainutlaatuista cocktailia, käy Bar Chefissä ja tilaa heidän molekulaariselta listaltaan. Baarin drinkit on suunniteltu kaikille ihmisen aisteille ja tulet varmasti yllättymään. Jos haluat hienostella tapaksilla ja drinkeillä, koekeile Manulife Centerin kerroksessa 51 sijaitsevaa Panorama Loungea.

Koe Toronto

Toronto koostuu monista kaupunginosista, joista jokaisessa on oma tunnelmansa. Jos haluat shoppailla ja syödä hieman kalliimmin, suunta Yorkvilleen. Jos olet kiinnostunut antiikista ja haluat löytää ainutlaatuisia esineitä kotiin vietäväksi, West Queen West on alueesi, joka on tunnettu gallerioistaan ja putiikeistaan. Myös kokonaan jalankulkioille pyhitetyssä Distillery Districtissä on paljon kiinnostavia kauppoja ja kahviloita. Alue on hyvin vanhanaikainen ja voit melkein kuvitella, miten hevoskärryt liikkuvat katujen läpi. Voit lähteä opastetulle segway-kierrokselle oppimaan Toronton historiaa. Parasta on, että kierros päätyy Soma-suklaatehtaalle, jossa voit maistaa herkkuja. Kävele myös Chinatownin ja läheisen Kensington Marketin läpi löytääksesi halpoja matkamuistoha, hedelmiä, vihanneksia, bubble teatä, dim sumia ja muita halpoja herkkuja. Vältä Chinatown-alutta maanantaisin, sillä silloin alueelta viedään roskat ja kaikista haisevimmat jätteet tuodaan kadunvarsille. Torontossa on myös Kanadan suurin yliopisto, University of Toronto. Yliopiston alueella on paljon vanhaa ja kaunista arkkitehtuuria.

Liikkuminen Torontossa

Voi tulla kalliiksi ottaa taksi Toronton Pearson lentokentältä kekustaan. Onneksi kaupungissa toimii Toronto Transit Commission (TTC), joka on kaupungin julkisen liikenteen yhtiö. Torontossa on metro, raitiovaunja ja busseja. Matkasi voit maksaa tasarahalla, lipulla tai ennakkoon ladatulla Presto-kortilla. Voit ostaa lipun ja kortit TTCn palvelupisteistä, joita on kaikilla suurimmilla asemilla. Toinen mahdollisuus päästä kentältä keskustaan on suhteellisen halpa pikajuna Toronto Airport Express. Lentokentällä on myös monia autovuokraamoita, joista voit hankkia matkallesi kulkuvälineen.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme