Majoitus kohteessa Torino

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Torino

Majoitus ja asunnot Torinossa: Apartments

Pohjois-Italiassa sijaitseva Torino on yksi maan sivistyksellisiä ja taloudellisia keskuksia. Kaupungissa on monia mainioita ravintoloita, kauniita kirkkoja, palatseja sekä monet Italian tunnetuimmista museoista. Torinoa pidetään usein teollisena kaupunkina, jonka sää on huono mutta se ei todellakaan pidä paikkaansa! Kaupunki on monipuolinen ja jos kaivat hieman pintaa syvemmälle löydät paljon kiinnostavaa tehtävää ja nähtävää. Kaupungissa on monia elegantteja monumenttejä, 18 km katettuja jalkakäytäviä, joista kaksi kolmasosaa ovat yhtä pätkää! Torino tarjoaa turisteille keskustassa suuren valikoiman hotelleja ja hostelleja. Wimdulla on yli 100 tarjousta Torinossa kuten keksustassa sijaitsevia yksiöitä, vierashuoneita ja asuntoja. Löydä tarpeisiisi sopiva majoitus meidän kautta!

Nippelitietoa

  • Torino oli aikoinaan Italian pääkaupunki!
  • Vermouth-alkoholijuoma keksittiin Torinossa!
  • Kiinteä suklaa on peräisin Torinosta ja sitä tuotettiin kaupungissa jo ennen kuin se saapui Sveitsiin!
  • Torino on tähän päivään mennessä suurin kaupunki, jossa on järjestetty Talviolympialaiset. Olympialaiset järjestettiin vuonna 2006.

Tekemistä Torinossa

Torinossa riittää nähtävää: katetut jalkakäytävät, barokkipalatsit, kauppakujat ja tunnetut kahvilat ovat mitä mainiointa ajanvietettä. Tunnettu Torinon käärinliinan pitäisi olla jokaisen vierailijan ohjelmassa. Tunnettu käärinliina sijaisee Johannes Kastajan katedraalissa (Duomo di Torino), joka on kaunis esimerkki renesanssiaikaisesta arkkitehtuurista ja hyvin tunnelmallinen rakennus. Katedraaliin on vapaa pääsy.Pyhän käärinliinan museo on tiedotuskeskus, joka on omistettu käärinliinan kertomuksen kertomiseksi. Kaikki informaatio on englanniksi ja museossa on näytillä käärinliinasta tehty kopio. Suosittelemme, että käyt Mole Antonellianassa, joka on eräänlainen maamerkki Torinossa. Mole on synagoga, jonka torni on Euroopan korkein muurattu rakennelma! Sen huipulta on mahtavat näkymät kaupungin ylle, ja huipulle voi matkata hissillä. Mole Antonelliana on myös tunnettu rakennuksessa sijaitsevasta kansallisesta elokuvamuseosta, joka on jättimäinen 3 2000m² suuri museo viidessä kerroksessa. Museo käsittelee erinäisiä elokuvateemoja ja hetkiä, jolloin Torino on ollut näytillä elokuvahistorian aikana. Museo dell'Automobile on toinen kiinnostava museo Torinossa. Täältä löydät 170 ajoneuvoa aina 1700-luvun hevoskärryistä nykyajan formula-autoihin. Jokainen ajoneuvo esitetään kauniisti videomateriaalin avulla. Museo, jonka tilat on juuri uusittu, viehättää myös vierailijoita, jotka eivät välttämättä pidä itseään autofanaatikkoina. Suurin egyptiläinen museo Kairon ulkopuolella sijaitsee yllättäen Torinossa! Museon nimi on Museo Egizio ja sen huoneissa on noin 30 000 näyttelyesinettä ja dokumentteja Egyptin muinaisen sivilisaation ajalta. Täällä kannattaa käydä! Mitä muuta voi puuhailla Torinossa? Jokaisen itseään kunnioittavan jalkapallofanin on käytävä Juventuksen jalkapallokerhon stadionilla. Se on henkeäsalpaavan kaunis stadion, jonka läpi järjestetään opastettuja kierroksia. Täällä on myös museo, joka kertoo kerhon kiinnostavan historian. Piazza San Carlo-aukio on mahtava paikka viettää iltaa, syödä ja juoda. Löydät aukiolta mahtavaa pitsaa, kahviloita ja baareja. Torino tunnetaan herkullisesta jäätelöstään (gelato) ja löydät Piazza san Carlolta siitä mahtavia esimerkkejä. Jopa pieni annos gelatoa täyttää vatsasi! Torinossa kahvi ja viini on myös todella hyvää. Muista syödä ja juoda vierailusi aikana hyvin! Torinossa on monia kauniita puistoja, joissa voit haukata henkeä ja päästä pakoon keskustan vilskettä. Wimdu suosittelee suurta puistoa nimeltään Parco del Valentino, joka sijaitsee Po-joen läntisellä rannalla. Puistossa ei ole ainostaan kauniita ruohikkoja ja pensaita vaan myös linna sekä kasvitieteellinen puutarha. Puisto on turistejen ja paikallisten kovassa suosiossa ja on mahtava kohde kävelylle. Turkoosin Po-joen rantoja pitkin kuljeskeleminenkin on oikea nautinto!

Liikkuminen

Torinon lentokenttä sijaitsee noin 15km kaupungin keskustasta pohjoiseen. Kenttää yhdistää Torinon kanssa ruuhkainen moottoritie. Lentoasemalle saapuu lentoja suurimmasta osasta Euroopan maista ja sillä operoivat myös halpalentoyhtiöt Ryanair ja Easyjet. Paras tapa päästä kentältä keskustaan on bussi, vaikka kentältä lähtee myös juna. Bussi kulkee noin 30-40 minuutin välein ja matka kestää 50 minuuttia. Torinon keskustassa liikkuminen on todella mutkatonta ja kaupungissa toimii mahtava bussi- ja raitiovaunujärjestelmä. Tärkeintä on muistaa ostaa lippu bussiin etukäteen, loppu on helppoa! Pyöräily on helppo tapa päästä paikasta toiseen ja kaupunkiin on hiljattain valmistunut pyöräteiden verkosto!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme