Majoitus kohteessa Tokio

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tokio

Majoitus ja asunnot kohteessa Tokio: Apartments

Tokio on jännittävä ja rönsyilevä japanilainen metopoli, jolla on turisteille mahdottoman paljon tarjottavaa. Kaupunki on Japanin pääkaupunki ja maan hallituksen ja keisarillisen palatsin sijainti. 13 miljoona ihmistä asuvat Tokiossa ja kaupunki levittäytyy niin kauas kuin silmä kantaa. Tokio nimettiin vuonna 2009 maailman kolmanneksi parhaaksi asuinkaupungiksi ja kaupungissa on korkea elintaso. Tokiossa on lähes lähes ylivoimainen määrä majoituksia, kaikkea hostelleista luksushotelleihin. Wimdu tarjoaa suhteessa halvempia vaihtoehtoja. Meillä on perinteisiä taloja, ullakkoasuntoja ja vierashuoneita. Löydä itsellesi täydellinen majoitus Wimdun avulla!

Nippelitietoa

 • 35 miljoonaa ihimistä asuu Suur-Tokion aluella!
 • Raaka hevosliha on hyvin suosittu ruoka Japanissa!
 • Tsukiji-kalamarkkinat ovat maailman suurimmat kalamarkkinat!
 • Tokiossa on 88,000 ravintolaa!
 • Tokio tarkoittaa japaniksi kirjaimellisesti ‘itäistä pääkaupunkia’.

Tokio-matkailijan parhaimmat vinkit

Tokio on jättiläismainen kaupunki ja se on monelle vierailijalle aluksi häkellyttävää. Puhumme aluksi Japanin jännittävimmistä nähtävyyksistä, jotta saat kuvan siitä, mitä tällä kaupungilla on annettavaa. Kaupungissa on monia suosittuja viihdekeskuksia, joissa voit syödä, pelata videopelejä, käydä elokuvissa tai ottaa drinkin. Roppongi on yksi kaupungin suurimmista viihdekeskuksista ja on sekä turistien että paikallisten suosiossa. Myös Shibuyasta löydät paljon viihdettä ja monia kauppakeskuksia. Shibuya-alueella on myös maailmankuulu Shibuyan risteys – Times Square ja Piccadilly Circus kaltainen keskus, joka on tunnettu esimerkiksi elokuvasta ‘Lost In Translation’. Jos haluat kokea hieman perinteisempiä esimerkkejä japanilaisesta kulttuurista Tokiolla on myös sinulle paljon tarjottavaa. Suuri buddhalainen temppeli Sensoji sijaitsee alueella Asakusa. Täällä voit kokea oikeata japanilaista nostalgiaa. Temppeli on yksi maailman suurimmista ja värikkäimmistä ja sen porttejen sisäpuolelta löydät paljon nähtävää. Täältä löydät Nakamise-kauppakadun, mistä voit ostaa perinteisiä japanilaisia paperiviuhkoja ja pientä purtavaa. Päärakennus on viisi kerroksinen pagodin, jonka naapurista löydät kuuluisan Asakusan alttarin. Temppelissä järjestetään paljon tapahtumia, joista suurin on alttaria juhlistava Sanja Matsuri. Jos sinua kiinnosta japanilainen kulttuuri, et saa missata Sensojin temppeliä! Toinen tärkeä ohjelmanumero on retki keisarilliselle palatsille. Palatsi on Japanin keisarin pääresidenssi ja sen yhteydessä on mahtava puutarha. Löydät palatsin Chiyoda-alueelta, lähellä Tokion rautatieasemaa. Puutarhassa on mukava rentoutua ja katsella mahtipontisia rakennuksia. Toinen hyvä tapa paeta hektistä Tokion keskustaa, on matkata sen moniin puistoihin. Me pidämme Ueno-puistosta, jossa voit maata lukemassa tai osallistua järjestettyyn toimintaan. Shiba-puistossa sijaitsee pidetty Tokyo-torni, jonka innoituksena on toiminut Pariisin Eiffel-torni. Torni rakennettiin myöhään 1950-luvulla kun Japani toipui toisesta maailmansodasta ja voit nähdä tornin huipulta 360 asteisen näköalan Tokion ylle. Kirkkaana päivänä voit jopa nähdä Fiji-vuoren, maan kansallispuistossa sijaitsevan Japanin korkeimman vuoren!

Ruokaa Tokiossa

Ainoa vaikeus Tokiossa ruokaillessa on kaupungin mahdottoman suuri valikoima! Suurin osa Japanin ravintoloista ovat erikoistuneet yhteen ruokalajiin, joten valitse ravintola tarkoin. Japanilainen ruoka on todella terveellistä, maukasta ja tuoretta, ja tulet palaamaan matkaltasi ihmetellen, miten terveellisesti ihminen voikaan elää! Jos haluaa syödä halvalla, paras vaihtoehto on ramen (nuudelit). Löydät ramenia mistä tahansa. Muista päästää kovaäänisiä hörppimisääniä kun syöt, se on hyvin kohteliasta. Löydät joka kulmalta myös ‘Izakaya’-nimisiä paikkoja. Nämä baari-ravintolat tarjoilevat pieniä annoksia oluen tai saken kyytipojaksi. Jos haluat maistaa kaupungin parasta sushia, suuntaa yllämainituille kalamarkkinoille Tsukijiin. Nämä markkinat eivät ole kovin suosittuja turistien kesken, mutta sinun on saavuttava aikaisin jos haluat syödä!

Liikkuminen

Tokion päälentokenttä, jonka nimi on Narita on yksi kaupungin kahdesta suuresta lentokentästä. Toisen nimi on Haneda. Naritalta pääset keskustaan tunnissa tai kahdessa, riippuen millä kuljet, Handen lentokentältä liikennöi juna keskustaan kerran kymmenessä minuutissa. Matka kestää noin puoli tuntia. Tokion julkinen liikenne on uskomattoman suosittu tapa matkustaa ja sen liikennevälineet ovat usein tukossa. On huvi katsella juna-asemien vartioita, kun he tunkevat ihmisiä täpötäysiin juniin saadakset ovet sulkeutumaan! Tokion junat eivät todellakaan ole ahtaanpaikankammoiselle mikään hyvä paikka! Jos sinulla ei kuitenkaan ole tätä ongelmaa (joka on pahimmillaan ruuhka-aikaan), pääset julkisilla minne tahansa haluatkaan mennä. Huomioi, että julkiset kulkevat vain kello yhteen asti yöllä ja jättävät jälkeensä suuren määrän ihmisiä, jotka joutuvat turvautumaan kalliiseen taksiin. Tokio on todella suuri kaupunki ja pääsy paikasta toiseen voi kestää paljon kauemmin kuin ehkä olet kuvitellut!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme