Majoitus kohteessa Innsbruck

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Innsbruck

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Innsbruck

Tirolin osavaltio sijaitsee Itävallan Alpeilla ja sen pääkaupunki on Innsbruck (712 000 as.).Kaupunki on tullut tunnetuksi sen yliopistosta ja lääketieteen koulutuksesta. Kaupungissa sijaitsee monien turistien suosima laskettelukeskus. Kaupungin tunnettuja nähtävyyksiä ovat Goldenes Dachl, Kaiserliche Hofburg, Hofkirche, Altes Landhaus (parlamentti), Alstadt (vanha kaupunki) ja Tirolin valtiollinen teatteri (Tyrolean State Theatre). Tiroli jaetaan kahdeksaan piiriin: Landeck, Reutte, imst, Innsbruck-Land, Schwaz, Kufstein, Kitzbuhel ja Itä-Tiroli. Tirolin tärkein elinkeino on turismi. Alue on hyvin kulttuuririkasta ja tapahtumia riittää vuoden mittaa. Erilaiset museot, taidenäyttelyt ja festivaalit ovat yleisiä Tirolin alueella. Tyypillinen tirolilainen keittiö koostuu kotitekoisesta, tuoreeta leivästä, kinkusta, juustosta ja pekonista. Suosittuja tirolilaisia jälkiruokia ovat erilaiset marjapiirakat, joita syödään mausteisen teen kanssa tai kuuman kaakaon kanssa.

Majoittuminen Tirolissa

Majoituspaikan löytäminen voi olla työlästä, kun ei tiedä kieltä eikä aluetta. Wimdu auttaa teitä löytämään turvallisesti ja nopeasti majoituspaikan ulkomailla, tai missä tahansa haluattekin. Kaikki riippuu teidän matkasuunnitelmistanne. Voitte päättää itse majoitusvaihtoehdosta. Wimdu tarjoaa erilaisia asuntoja, huoneistoja, huviloita, mökkejä tai vaikkapa vain huoneita asunnoissa vuokrattaviksi parista päivästä kuukausien ajaksi.

Vuokra-asunnot Tirolissa

Wimdu tarjoaa sinulle täydellisen tavan majoittua: Vuokraa meidän asunto, huoneisto, talo tai huvila ja tutustu paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin helposti. Selaile asuntoehdotuksia läpi ja valitse itsellesi sopiva asunto koon, hinnan ja sijainnin mukaan. Aloita matkasi suunnittelu jo nyt. Voit olla huolehtimatta asunnosta, kun varaat sen jo tänään Wimdulta. Saat lisätietoja ja vinkkejä isännältäsi saavuttua paikan päälle tai etukäteen lähettämällä hänelle viesti.