Majoitus kohteessa Locamo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Locamo

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Locamo

Ticino on Sveitsin eteläisin piirikunta. Antiikin ajoilla Ticinon alue oli kelttiläisen heimon vallan alla. Myöhemmin Augustuksen aikoihin siitä tuli osa Roomalaista valtakuntaa. Ticino voidaan jakaa maantieteellisesti kahteen osaan. Pohjoisosa on enemmänkin vuoristoinen, Maggiore-järven ympäröimä. Eteläosa taas alue Lugano-järven ympärillä. Ticino-joki on suurin joki piirikunnassa. Ticino on jaettu kahdeksaan alueeseen. Bellinzona on yksi kahdeksan alueen pääkaupungeista. Se on tullut tunnetuksin sen kolmesta linnasta (Castelgrande, Montebello ja Sasso Corbaro). Kaupunki sijaitsee Ticino-joen itäpuolella, Alppien reunalla. Kaupunki tunnetaan sen Rabadan-karnevaaleista, jotka vietetään Bellinzonassa jo 150 vuoden ajan. Faidon kunta mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1171 papereissa nimellä Faedo. Saksaksi se tunnettiin nimellä Feit tai Pfaid. Keskiajalla Faidossa rakennettu kirkko San Siro Mairengossa oli aluksi kastekappeli. Locarnon kaupunki (15 000 as.) sijaitsee Maggiore-järven reunustalla ja Alppien rajalla. Kaupunki houkuttelee turisteja sen maiseman kauneudellaan. Kaupungissa vietetään kansainvälinen elokuvafestivaali, joka järjestetään joka vuosi elokuussa Piazza Grandella. Historoitsija Marino Vigano on esittänyt tulkintoja siitä, että Locarnon linna on voinut olla Leonardo da Vincin suunnittelema. Lugano on suurehko kaupunki Ticinossa. Noin 55 000 asukasta. Kaupunki sijaitsee Lugano-järven ympärillä ja Luganon Alppien laaksossa. Paikka viehättää tuhansia turisteja ja julkkiksia ympäri maailmaa. Kaupungista on alettu käyttämään nimitystä " Sveitsin Monte Carlo". Lugano on yksi suosituimmista turistikohteista Sveitsissä. Siellä sijaitsee paljon historiallisia rakennuksia, museoita ja kauniita maisemia.

Majoitus Ticinossa

Jos haluatte viettää mahdollisimman itsenäisen loman kuin mahdollista, Wimdu tarjoaa teille siihen mahdollisuuden. Voitte valita itsellenne sopivia majoitusvaihtoehtoja sivuillamme ja majoittua paikalliselta vuokrattuun asuntoon, huoneistoon tai vaikkapa taloon. Ticinossa on paljon vanhoillisia taloja, jotka ovat rakennettu kivestä. Tämä vaihtoehto varmasti kiehtoo monia matkailijoita. Voitte majoittua luonnon keskelle ja nauttia rauhallisesta lomasta Ticinossa. Tälläinen loma sopii koko perheelle, pareille tai vaikkapa ystäväporukalle.

Vuokra-asunnot Ticinossa

Wimdulta löytyy erikokoisia, hintaisia vuokra-asuntoja tai huoneistoja Ticinossa. Voitte itse valita asunnon sijainnin sekä vuokranantajan. Sivuiltamme löytyy asuntojen kuvat ja vuokranantajan lisätiedot. Voitte lukea läpi muiden jättämät kommentit, jotka varmasti auttavat teitä tekemään oikean valinnan. Wimdun kautta vuokra-asunnon varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Jos haluat kokea jotakin aivan muuta, kuin hotelliyöpyminen, Wimdu on juuri se mitä tarvitset!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme