Majoitus kohteessa Tianjin Shi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Tianjin Shi: Apartments

Tianjin on suuri kiinalainen satamakaupunki. Sen merellinen sijainti tekee siitä viihtyisän ja yhä useammat matkailijat ovatkin löytäneet Tianjinin. Tianjinissa sijaitsee paljon komeita kohteita joihin tutustumalla viettää helposti päivän tai pari. Tianjinilla on pitkä ja monikulttuurinen historia ja lukuisat uskonnolliset yhteisöt ovat kutsuneet sitä kodikseen. Tianjinista löydät mm. Dabein buddhalaisluostarin, Konfutsen temppelin, moskeijan ja katolisen kirkon. Tianjinissa sijaitsee myös maailman neljänneksi korkein televisiotorni, johon kapuaminen on varmasti vaivan arvoista. Tianjinin historia on mielenkiintoinen, se oli siirtomaavaltojen kiinaantulon keskuksena 1800-luvun puolestavälistä alkaen, ja kaikki Kiinan kaupasta kiinnostuneet vallat pystyttivät Tianjiniin omat kaupunginosansa omine hallintoineen. Nykyisin Tianjin on kasvava metropoli, joka nauttii Kiinan avautumisesta ja lukuisat ulkomaalaiset ovat tehneet siitä kotinsa. Tianjinista löydät tietysti kiinalaiset herkulliset ravintolat ja yöklubit, mutta myös lukuisia ulkomaalaisten avaamia baareja ja kahviloita. Paikan yöelämä on loistavaa, sillä Tianjin on suosittu yliopistokaupunki, myös Kiinan ulkopuolelta tulevien keskuudessa.

Tianjinin vuokra-asunnot tarjoavat paremman loma-kokemuksen

Toinen toistaan samanlaisten hotellien ja ahtaiden hostellien sijaan, kannattaa kokeilla matkustamista edullisemmin ja tilavammin. Wimdu listaa sivustollaan tavallisten kaupunkilaisten kalustettuja asuntoja (apartments), joita he vuokraavat joko kokonaan, tai huoneita niistä. Voit valita Wimdun kuvallisista ilmoituksista helposti suosikkisi ja ottaa helposti yhteyttä asunnon (apartments) vuokraisäntään. Kaikilla vuokranantajilla on henkilökohtainen profiili Wimdun sivustoilla, joten heihin on helppo olla yhteydessä ja näet helposti ja nopeasti edellisten asukkaiden jättämät palautteet. Kun majoitut matkasi ajaksi hotellialueen sijasta paikallisten keskelle, koet kaupungin aivan uudesta näkökulmasta ja saat enemmän irti kiehtovasta kiinalaisesta kulttuurista. Myös paikallisten suosimat ravintolat ja ajanviettopaikat on helpoin löytää kun sinulla on paikallinen kontakti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme