Majoitus kohteessa Thaimaa

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Thaimaa

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Thaimaa

Thaimaa on eksoottinen aasialainen maa, jonka rajanaapurit idässä ovat Laos ja Kambodža ja etelässä taas Malesia. Thaimaa tunnetaan maan maukkaasta keittiöstä, kiehtovasta kulttuurista ja uskomattoman kauniista hiekkarannoistaan. Maan ehdottomasti tunnetuin kaupunki on maan pääkaupunki Bangkok. Bangkokissa on noin kymmenen miljoonaa asukasta ja kaupunki on yksi maailman suosituimmista lomakohteista Aasiassa. Jos haluat lomalle pois suurkaupungin vilskeestä, sinun kannattaa suunnata Phuketiin, joka sijaitsee Thaimaan eteläisessä osassa. Tämä alue tunnetaan turistien suosimana paratiisina, joka palvelee matkailijoita, jotka etsivät eksotiikkaa, aurinkoa, rentoutumista ja auringonpalvontaa saaren täydellisillä hiekkarannoilla. Jos tämä ei vielä riitä, voit myös matkustaa Siaminlahden saarille, kuten idylliselle Koh Samuille.

Kun matkustat Bangkokin kokoiseen suurkaupunkiin, on hyvin kätevää olla paikallinen opas. On tärkeää, että on joku, jolta voi pyytä neuvoja kun navigoi näin jättimäisessä ja eksoottisessa kaupungissa. On siis hyvä valinta asua klassisessa thaimaalaisessa majoituksessa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden pyytää apua paikalliselta majoittajaltasi aina, kun sitä tarvitset. Kuka osaisi neuvoa sinua paremmin kuin kaupungin asukas? Jos kuitenkin haluat hieman yksityisyyttä, voit vuokrata lomasi ajaksi yksityisen majoituksen, mikä on paljon halvempaa kuin saman tason hotellimajoitus. Näin sinulle jää enemmän rahaa kokea maan uskomaton pääkaupunki. Jos aikeissasi on suunnata muualle kuin pääkaupunkiin, voit etsiä sivuiltamme mieleisesi vuokramökin tai asunnon eri puolilta maata. Saarilla kuten Phuketissa ja Koh Samuilla valikoimassamme on myös loistokkaita huviloita suuremmille seurueille, joiden avulla ryhmäsi voi säästää paljon rahaa. On siis yhdentekevää, onko suunnitelmissasi rantaloma vai kaupunkiloma, Wimdulta löydät aivan varmasti mieleisesi majoituksen. Meillä on huviloita uima-altailla, loma-asuntoja, vuokramökkejä ja vierashuoneita. Katso tarjouksemme läpi ja aloita lomasi suunnittelu jo tänään.

Tiesitkö että...

  • Thaimaa on hyvin uskonnollinen maa ja matkailijana on hyvä pitää tämä mielessä. Muista esimerkiksi, että uskonnon mukaan, Buddhaa esittäviä patsaita ei koskaan saa koskea.
  • Thaimaa on ainoa maa koko Kaakkois-Aasiassa, joka ei ikinä ole ollut eurooppalaisen maan siirtomaana.
  • Vuonna 1974 tehty James Bond -elokuva, 007 ja kultainen ase, kuvattiin lähes kokonaisuudessaan Thaimaan Phang Nga -lahdella.
  • Tutkijat uskovat, että pääkaupungin Bangkokin nimi tulee thain sanoista, jotka tarkoittavat saarta, joka heijastaa kaupunkia ympäröiviä vesiteitä.
  • Thaimaa on hyvin suvaitsevainen maa. Uusi lakialoite varmistaa transvestiiteille omat käymälänsä. Thaimaan pääkaupungissa tehdään myös eniten sukupuolenvaihdos -leikkauksia koko maailmassa.

Bangkok

Bangkok on yksi maailman ehdottomasti ruuhkaisimmista ja kosmopoliittisimmista kaupungeista. Kaupunki sijaitsee Chao Phraya -joen rannalla ja Thaimaan pääkaupunki on yksi maailman nopeiten kasvavista kaupungeista ja myös Kaakkois-Aasian taloudellinen keskus. Bangkokista tuli virallisesti Thaimaan pääkaupunki jo vuonna 1782. Kaupunki kasvoi nopeasti ja satojen vuoden takaiset Bangkokiin vievät kansainväliset kauppareitit ovat muovanneet kaupunkia ja tehneet siitä modernin suurkaupungin, jota se on tänään. Uskomattoman laaja kaupunki on jaettu viiteenkymmeneen eri piirikuntaan, mutta kaupunkiin saapuva vierailija viettää todennäköisesti suurimman osan ajastaan eläväisessä Phra Nakhonin kaupunginosassa. Sinun kannattaa ottaa vesitaksi, jotta voit nähdä kaupungin joelta. Täältä voit nähdä suurenmoisen sekoituksen ihmisen tekemää ja luonnon luomaa kauneutta, mikä tekee Bangkokista niin ainutlaatuisen. Bangkokin arkkitehtuuri on kiehtova ja joka puolella kaupunkia voi nähdä erilaisia kulttuurisesti ja uskonnollisesti tärkeitä rakennuksia pilvenpiirtäjien keskellä. Vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta löydät suurenmoista luontoa, kuten henkeäsalpaavia vesiputouksia, jotka ehdottomasti kannattaa nähdä.

Koh Samui

Paratiisisaari Koh Samui sijaitsee noin 80 kilometrin päässä mantereelta Siaminlahden keskellä. Koh Samui on täydellinen lomakohde kaikille niille, jotka etsivät paikkaa, missä viettää rentouttavaa ja samalla kiinnostavaa rantalomaa. Joka vuosi tälle Thaimaan kolmanneksi suurimmalle saarelle matkaa yli puoli miljoonaa turistia, mikä tekee Koh Samuista yhden Thaimaan suosituimmista lomakohteista. Kauniita kultaisia hiekkarantoja, joilla voi ottaa aurinkoa palmujen varjossa ja kaunis, vaaleansininen meri ovat kuvat, jotka useimmille tulee mieleen, kun he ajattelevat Koh Samuita. Tämä pitääkin paikkaansa, mutta saarella on paljon muitakin kiinnostavia historiallisia nähtävyyksiä. Näistä ehkä kaunein ovat saaren suurin Buddha -patsas ja Koh Samuilla on lisäksi useita buddhalaisia temppeleitä. Kun olet saarella, sinun kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa saaren uskomattoman kauniit vesiputoukset. Erityisesti suuri putous Na Muang on näky, jota ei hevillä unohda. Nuorten ja nuortenmielisten kannattaa myös käydä juhlimassa saaren ”full moon” -juhlissa, joissa voi viettää kokonaisia öitä tanssimassa lämpimillä rannoilla.

Hua Hin

Hua Hin on hyvin tyypillinen thaimaalainen turistikaupunki, joka sijaitsee kauniin Siaminlahden rannalla. Bangkokista matkaa Hua Hiniin on noin 320 kilometriä. Hua Hinissa asukkaita on suunnilleen 80 000 asukasta ja kaupunki perustettiin pahan kuivan kauden aikana vuonna 1834, jolloin maatiloilla työskentelevät muuttivat etelään päin ja asettuivat lahden rannalle asumaan. Thaimaan silloinen kuningas Prajadhipok matkusti pieneen kylään ja rakastui siihen, mikä muutti alueen historiaa. Kuningas rakensi kylään kesäpalatsinsa, Klai Kangwonin. Palatsi on siitä lähtien toiminut Thaimaan kuninkaallisten kesäasuntona ja siniveriset ovat tuoneet uteliaita matkailijoita paikalle vuoden ympäri jo lähes kahden vuosisadan ajan. Niillä, joilla oli varaa, rakensivat omat kesähuvilansa kauniin neljäkilometrisen rannan kupeeseen ollakseen kuninkaallisten lähellä.

Phuket

Phuket on koko Thaimaan suurin saari, joka sijaitsee Andamaanienmeressä ja tunnetaan myös nimellä Andamaanin helmi. Saari on uskomattoman kaunis ja on siksi koko maan suosituin lomakohde pääkaupungin Bangkokin jälkeen. Saarelta löydät monia turistikohteita, huikeita hiekkarantoja ja kaunista luontoa. Hiekkarannoista ehkä tunnetuin on nimeltään is Patong. Phuketiin pääsee nykyään todella helposti, sillä saarelle on avattu lentokenttä Phuket International Airport, joka sijaitsee noin 32 kilometrin päässä saaren pääkaupungista, Phuket Townista. Tämä suuri lentokenttä käsittelee vuosittain noin 3 miljoonaa matkustajaa. Phuket on täydellinen paikka rakastuneille pareille ja rahaa sekä luontoa rakastaville matkailijoille. Voit matkallasi valita, haluatko ihailla vesiputouksia, koralliriuttoja tai kalkkikallioita.

Minne tahansa päin Thaimaata matkaatkaan, on aivan varmaa, että sinulle on luvassa ainutlaatuinen ja unohtumaton loma. Irtaudu arjesta ja matkaa tähän eksoottiseen Kaakkois-Aasialaiseen maahan nauttimaan auringonpaisteesta, kulttuurista ja ystävällisistä ihmisistä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme