Majoitus kohteessa Teneriffa

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Teneriffa

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Teneriffa

Teneriffa
Teneriffa on osa Kanariansaaria ja yksi pienen saariston ehdottomasti suosituimmista turistikohteista. Teneriffa oli ennen turistien saapumista 1960-luvulla hyvin köyhä banaaniviljelystä elantonsa saava kehittymätön alue. Nykyään saari houkuttelee luokseen joka vuosi miljoonia vierailijoita eri puolilta Eurooppaa, joista monet tulevat myös Suomesta. Ei ole mikään ihme, että Teneriffa on ollut jo kauan turistien mieleen. Saari tunnetaan yksinä viimeisinä "paratiisisaarina" metsiensä, monipuolisen eläinkuntansa, vuoriensa, tulivuoriensa ja tietenkin uskomattoman kauniiden rantojensa takia. Saarella on niin paljon nähtävää ja tehtävää kuten historiallisia monumentteja, vesiurheilua, vuorikiipeilyä, patikointia ja museoita. Ruoka on Kanariansaarilla maukasta ja hedelmällinen, vulkaaninen maasto tarkoittaa, että hedelmät ja vihannekset ovat hyvin herkullisia.

Missä yöpyä Teneriffalla

Teneriffan talous on hyvin riippuvainen turismista ja löydät saarelta uskomattoman määrän lomamajoitusta kuten hotelleja, hostelleja ja bed and breakfast vaihtoehtoja. Jos tahdot hieman enemmän tilaa ja yksityisyyttä tai vapauden laittaa oma ruokaa, kannattaa harkita yksityisen majoituksen vuokraamista matkasi ajaksi. Voit vaikka varata loma-asunnon, merihuvilan tai vierashuoneen Teneriffalta ja saada lomallesi aitoa tunnelmaa. Wimdulla on suuri valikoima majoitusvaihtoehtoja tällä ihanalla saarella. Löydä täydellinen majoitus aurinkomatkallesi jo tänään!

Nippelitietoa

  • Kanariansaaret ovat hyvin vulkaanisia ja Teneriffalla sijaitseva Teide -vuori on maailman kolmanneksi suurin tulivuori!
  • Kirjailija Agatha Christie rakasti näitä saaria ja kaksi hänen kirjoistansa tapahtumapaikka onkin täällä.
  • Kanariansaarilla on ihanan lämmin sää vuoden ympäri!
  • Pienellä saarella Gomeralla on kieli, jota "puhutaan" viheltämällä. Kieltä osaa vain kymmenet ihmiset!

Nähtävää ja tehtävää Teneriffalla

Tässä on joitain meidän suosikkiaktiviteettejä Teneriffan saarella!

Euroopan vaikuttavin vesinähtävyys

Teneriffan eteläisellä puolella on Siam Park, joka on monien mielestä yksi Euroopan parhaimmista vesipuistoista. Uskomattoman puiston rakentaminen maksoi 53 miljoonaa euroa ja sen teemana on Thaimaa. Monet laitteista, altaista, ravintoloista ja muista rakennuksista on suunniteltu thaimaalaiseen tapaan ja puistossa onkin maailman suurin ryhmä thaimaalaisia rakennuksia Thaimaan ulkopuolella. Löydät tästä jännittävästä puistosta adrenaliinin vereen pumppaavia vesiliukumäkiä, kivialtaita, aurinkotuoleja, aaltokoneita ja lapsille sopivia pienempiä altaita. Tämä on mitä parhain retkikohde koko perheelle!

Luonnolliset uima-altaat

Vanhassa kaupungissa nimeltään Puerto de la Cruz sijaitsee monta luonnollista merivesiallasta, joissa on oikea nautinto kellua. Altaat suunnittelu tunnettu kanarialainen Manrique. Ne sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa meren rannalla. Kompleksi, jota kutsutaan nimellä Lido Martianex, kostuu seitsemästä altaasta, trooppisista kasveista, porealtaasta ja maanalaisesta tanssilavasta. Saaren vuoden ympäri kestävä hyvä sää tarkoittaa, että on aina loistava hetki käydä pulikoimassa!

Patikointi

Vaeltaminen on yksi suosituimmista harrastuksista Teneriffalla auringonoton lisäksi. Reittejä löytyy kaikentasoisille harrastajille. Yksi parhaimmista kohteista on vain viidentoista minuutin ajomatkaan päässä La Lagunasta oleva Parque Rural de Anaga, jossa Pico del Inglésin näköalapaikalta voit katsoa koko saaren ja meren ylle. Jo aikaisemmin mainittu El Teide on toinen saaren suosikkikohteista. Pääset vuoren huipulle hissillä, joka vie sinut 3550 metrin korkeuteen. Jos haluat vaeltaa ylös, se on mahdollista, mutta soveltuu vain kokeneille vaeltajille. Happitaso on hyvin alhainen ja matka vie noin 6-8 tuntia vaikka aloitat vasta 2200 metrin korkeudesta, josta polku lähtee.

Vesiurheilu

Teneriffa on hyvin suosittu kaikenlaisten vesiurheilujen harrastajien keskuudessa. Varsinkin laitesukelluksesta on tullut oikea hitti saaren vesissä. Saarella voi sukeltaa vuoden ympäri, sillä lämpötilat eivät juuri laske alle 18 asteen. Parhaimmat paikat sukeltamiseen ovat Puerto de la Cruzin sataman ulkopuolella ja Las Galletas, jossa voit syöttää rauskuja. Eteläisessä Teneriffassa voi harrastaa myös esimerkiksi lainelautailua, purjelautailua, moottoriveneilyä ja vesiskootterilla ajelua.

Maastopyöräily

Maastopyöräilystä on viime vuosina tullut hyvin pidetty laji Teneriffalla .Tänne saapuu nykyään pyöräilijöitä vuoden ympäri nauttimaan saaren maastosta ja kauniista teistä. Talvella tänne saapuu suuri määrä enduroa harrastavia polkupyöräilijöitä kun muut Euroopan pyöräilykohteet ovat lumen peitossa. Jos et halua tuoda omaa pyörääsi voit vuokrata korkealaatuisia maastopyöriä esimerkiksi Las Americanaksesta tai El Médanosta.

Auditorio de Tenerife

Konserttisali Auditorio de Tenerifen on suunnitellut arkkitehti Santiago Calatrava. Kaunis rakennus muistuttaa hieman ikonista Sydneyn oopperataloa ja salissa on uskomaton akustiikka ja taivaallisen mukavat penkit. Auditorio avattiin vuonna 1997 ja täällä on sittemmin käynyt merkkihenkilöitä kuten Espanjan presidentti Felipe de Borbon ja entinen Yhdysvaltain johtaja Bill Clinton. Auditorion kaunis profiili on muodostunut ei pelkästään Teneriffan, vaan koko Kanariansaarten symboliksi!

Uskomattomia maanmerkkejä

Teneriffalla on useita kiinnostavia historiallisia maanmerkkejä, joilla kannattaa käydä. Candelarian basilika on roomalais-katolilainen kirkko, joka sijaitsee pienessä kaupungissa nimeltään, no, Candeleria. Se on rakennettu kaupungin pyhän neitsyen kunniaksi ja on peräisin 1300-luvulta. Rakennuksen sisäpuoli on aivan häikäisevä ja monet vaikuttavat seinämaalaukset hemmottelevat kävijää. Toinen todella kiinnostava rakennus on Iglesia de la Concepción, joka on ainoa kirkko Kanariansaarilla, jolla on viisi laivaa. Kirkko rakennettiin vanhan kappelin tilalle, jonka olivat aikoinaan rakentaneet saarille rantautuneet espanjalaiset conquistadorit.

Liikkuminen

On olemassa kaksi tapaa päästä Teneriffalle: joko lentäen tai lautalla. Saarella on kaksi lentokenttää, eteläinen kenttä lähellä Los Cristianosta ja pohjoinen La Lagunalla. Molemmilta lentokentiltä lähtee useita busseja saaren eri lomakohteisiin ja kaupunkeihin. Voit tarkastaa aikataulut verkosta, jotta voit suunnitella paremmin. Kerran viikossa liikennöi lautta Espanjan Cadizista Teneriffalle, jolla matka kestää kaksi päivää. On olemassa myös lauttaliikennettä eri Kanariansaarten välillä. Pääset Teneriffalle esimerkiksi Lanzarotelta tai Gran Canarialta. Paras tapa liikkua Teneriffalla on vuokra-auto. Pääset näin omalle tutkimusmatkalle, löydät piilotettuja helmiä ja voit liikkua oman mielesi mukaan ja minne haluat! Jos et kuitenkaan halua tai voi vuokrata autoa, saarella toimii myös suhteellisen kattava bussiverkosto nimeltään TITSA. Jos aiot kiertää saarta paljon busseilla, kannattaa hankkia BONO-kortti, jolla voit säästää jopa puolet matkasi hinnasta.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Olli
Olli
8 Todella hyvä
helmikuu 2018
Tejita Yksiö Tenerife South

Hieno, siisti ja tilava kämppä jopa omalla "pihalla". Alue kuitenkin rauhallinen. Tenen suurimmalle hiekkarannalle La Tejitalle 200 metriä ja viereisen Nilsiän Tahkovuoren korkuisen Montana Rojan voi huiputtaa vaikka aamulenkkinä joka pä...

June
June
10 Loistava
joulukuu 2017
CHALET LA QUINTA, NEAR PUERTO DE LA CRUZ

Hyvä isäntä ja siisti talo, sijainti myös hyvä.

June
June
10 Loistava
joulukuu 2017
Beautiful apartment full of feeling

Rauhallinen ja siisti lomabungalo hyvällä paikalla. Olimme oikein tyytyväisiä.

Juhani
Juhani
8 Todella hyvä
huhtikuu 2016
Cozy Apartment

Asunto on hyvin siisti kaikilla tarvittavilla varusteilla josta ei puutu mitään. Isäntä hyvin ystävällinen ja luotettava. Suosittelen jos haluaa pois turistikohteista

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme