Majoitus kohteessa Tegernsee

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tegernsee

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tegernsee

Tegernsee on pieni kaupunki (4000 as.) Baijerin alueella. Se sijaitsee Tegernsee-järven lähellä. Kaupunki on tunnetty kylpylälomistaan ja sen kauniista maisemasta. Suurilta osin Tegernsee saa elantonsa turismista. Tunnetuimpiin ja viehättävimpiin Tegernseen nähtävyyksiin kuuluu entinen benediktiiniläinen luostari. Tämä suuri rakennuskokonaisuus on ollut pariisilaisen luostarikirkon Saint Quirinuksen kehittelemä. Muita historiallisia rakennuksia ovat kirjoittajan Ludwig Ganghoferin talo ja maalari Joseph Karl Stielerin koti. Tegernsee-järvi on tunnettu virkistysalue. Sitä ympäröi Baijerin Alpit. Alueella on mahtavat mahdollisuudet kalastaa, uida, suunnistaa ja patikoida. Tegernsee on alppihiihtäjä Viktoria Rebensburgin kotikaupunki. Hän voitti kultaa vuoden 2010 Olympiakisoissa.

Majoitu Tegernseessä, kuin paikallinen

Voit majoittua Tegernseen romanttiseen kaupunkiin pienessä talossa tai pienen kylän keskustassa asuntoon tai yksityiseen huoneeseen. Tegernsee antaa sinulle täydelliset mahdollisuudet rauhalliselle lomalle ja tulet varmasti viehättymään paikallisten ystävällisyyteen ja avuliaisuuteen.

Vuokra-asunnot Wimdulta

Täältä voit valita sinulle sopivia vuokra-asuntoja edullisesti. Pieneen kaupunkiin on aina hyvä asettua lähemmäs asukkaita ja saada suora kontakti heihin. Turistit, joita ei kiinnosta metropolikaupunkien hälinä ja vilinä, voivat olla huolehtimatta mistään ja nauttia hiljaisuudesta ja luonnon kauneudesta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme