Majoitus kohteessa Tarifa

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tarifa

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tarifa

Tarifa on pieni Andalusialainen kaupunki Espanjan etelärannikolla, aivan Gibraltarin salmen luona.Tarifassa voit viettää unelmien rantalomaa, ja harrastaa lähes mitä tahansa rantalomailuun kuuluvaa toimintaa. Voit esimerkiksi lainelautailla, tehdä kalastusretkiä, harrastaa sukellusta, tai vain loikoilla rannalla. Tarian lähellä sijaitsee Parque Natural del Estrechon luonnonsuojelualue, johon kannattaa myöskin tutustua. Tarifassa sijaitsevat tärkeimmät hitorialliset kohteet ovat Guzman linnoitus, joka rakennettiin 900-luvulla, ja joka on tutustumisen arvoinen, keskiaikaiset kaupunginmuurit, pyhän Matiaksen 1500-luvulta peräisin oleva goottilainen kirkko, sekä Baelo Claudian roomalaisaikaiset rauniot. Tarifaan on tullut lukuisia siirtolaisia Afrikasta, ja afrikkalainen kulttuuri onkin hyvin näkyvää. Tarifassa järjestetään afrikkalaiset elokuvafestivaalit, sekä sieltä löytää lukuisia afrikkalaista ruokaa tarjoilevia ravintoloita. Paikallinen tarifilainen ruoka on saanut paljon vaikutteita arabialaisesta keittiöstä, sillä se oli osa arabivaltakuntia satojen vuosien ajan.

Vuokraa loma-asunto Tarifasta, vietä mieleenpainuva lomamatka

Tarifan espanjalaisessa ympäristössä on mukava viettää lomaa. Sen rannoilla on mukava kierrellä ja tutustua vanhaan kaupunkiin. Kun haluat tutustua Tarifaan tavallista turistia paremmin, kannattaa vuokrata asunto (aparments) Wimdun avulla. Etsit sitten pientä ja viihtyisää rantataloa, isompaa loma-asuntoa (apartments) vaikka koko perheelle tai kaveriporukalle. Wimdun sinun on helppo löytää helposti vaihtoehdot. Koe aito Tarifan kulttuuri, tutustu Espanjan eteläkärjessä sijaitsevaan matkakohteeseen niin kuin paikalliset sen tuntevat. Kun vuokraat loma-asunnot (apartments) hotellien sijasta, säästät ehtaa rahaa ja Tarifa tulee tutuksi uudelta tasolta. Tarifan asuntojen (apartments) lisäksi löydät Wimdusta muitakin kaupunkeja. Isäntäsi tai emäntäsi on hyvä paikallinen oppaasi, jolla on varmasti paikkakunnalla omat suosikkipaikkansa, joihin sinäkin voit tutustua. Kun haluat löytää parhaat rannat, paikalliset ruokalat ja piilossa olevat ajanviettopaikat, kannattaa kysyä isännältäsi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme