Majoitus kohteessa Taiwan

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Taiwan

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Taiwan

Taiwan on pieni saari Kiinan lähettyvillä ja sen portugalilainen nimitys Formosa tarkoittaa kaunista. Taiwanilaiset puhuvat mandariinikiinaa tai taiwanin kieltä. Mandariinikiinaa opetetaan kouluissa, mutta monet ihmiset puhuvat kielten sekoitusta. Taiwanilaisilla on rikas teekulttuuri. Maassa järjestetään kansallisia teeseremonioita ja teetaidetta. Juuri Taiwanista alkoi helmiäismaitoteen juomakulttuuri, joka levisi myöhemmin ympäri maailmaa. Nykyään tee tunnetaan paremmin nimellä "bubble tea". Taipei on maan pääkaupunki ja samalla suurin kaupunki (2,6milj). Taipeista tuli maailmankuulu kaupunki aikoinaan rakennuksesta Taipei 101, joka oli maailman korkein ( 508m). Nykyään se on toiseksi korkein pilvenpiirtäjä Dubaissa rakennetun vuonna 2010 Burj Khalifan (828m) jälkeen.

Majoitus Wimdun avulla

Majoituksen hankkiminen onnistuu nyt entistä helpommin Wimdun sivuilla, kun voit vapaasti valita itsellesi sopivan vuokra-asunnon. Meillä on tarjolla erikokoisia ja hintaisia asuntoja. Taiwanilaisen paikallisen opastuksen avulla voitte uppoutua paremmin maan tapoihin ja kulttuuriin.

Vuokra-asunnot ja huoneistot

Teille on tarjolla laaja valikoima vuokra-asuntoja sivuillamme. Voitte matkustaa turvallisesti ja edullisesti käyttäen Wimdu- vuokra-asuntopalveluamme. Voit vuokrata niitä lyhyemmäksi tai pitemmäksikin aikaa, riippuen omista matkasuunnitelmista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme