Majoitus kohteessa Tagaytay

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tagaytay

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tagaytay

Tagaytay on yksi Filippiinien suosituimmista lomakohteita etenkin kesän aikana, sillä se sijaitsee korkealla vuoristossa ja lämpötilat eivät kohoa siellä ahdistavan kuumiksi. Tagaytayn kuuluisin nähtävyys lienee tulivuori Taal, jonne kaupungista on hyvät näkymät, mutta parhaiten sen näkee noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevasta puistosta. Voit vaikka vuokrata auton käyttöösi ja suunnata sinne päiväretkelle picnic korin kera. Tagaytayn kaupunkiin on miellyttävää tutustua, hintataso on edullinen ja ostat sieltä helposti kaikki haluamasi matkamuistot. Halutessasi suunnata ravintolaan, voit valita lähes minkä tahansa, niidenkään hinnat eivät päätä huimaa. Filippiinit on yksi parhaimmista Aasian kohteista, jossa tekeminen ei koskaan lopu. Tagaytayssa on aktiivisen kaupunkikulttuurin lisäksi useita nähtävyyksiä, monia muistomerkkejä, uskonnollisia rakennuksia ja patsaita, sekä kauniita puistoja. Tagaytay on yksi varteenotettavista kohteista, kun haluat tutustua Filippiineihin, se on oivallinen yhdistelmä kaupunkia ja maaseutua ja tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon erilaisia ajanviettotapoja.

Vuoristoinen Tagaytay on mahtava matkakohde Filippiineillä, johon tutustut parhaiten vuokraamalla loma-asunnon majoitukseksesi

Tagaytay on kaunis Filippiiniläinen kaupunki, joka sijaitsee aktiivisen tulivuoren kupeessa. Se on täynnä kuhisevaa Filippiiniläistä kaupunkikulttuuria, johon tutustut helposti kun majoitut matkasi ajaksi keskelle aitoa elämää. Tagaytaysta löydät paljon valinnanvaraa vuokra-asunnoissa (apartments). Paikallisilla on pitkät kokemukset asuntojen (apartments) vuokraamisessa, ja se sujuu heiltä ammattimaisesti. Wimdun avulla voit selata kätevästi asuntoilmoituksia (apartments) kotisohvaltasi, ja valita itsesi näköisen asunnon. Kun majoittut hotellien tai hostellien sijasta loma-asuntoon, käytössäsi on enemmän tilaa ja usein vieläpä keittiö. Omalla jääkaapilla ja keittomahdollisuudella säästät vielä lisää rahaa, sen lisäksi että loma-asunnot (apartments) ovat hotelleja halvempia. Löydät Tagaytayn asuntojen (apartments) lisäksi kaikki muut Filippiinien lomakohteet, turvallisesti, halvalla ja nopeasti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme