Majoitus kohteessa Sveitsi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Sveitsi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Sveitsi

Sveitsi on klassinen esimerkki turistimaasta. Eleganttiset vuoristot, tunnetut laskettelukeskukset, puhtaat järvet ja vihertävät puistot houkuttelevat vuoden ympäri turisteja Sveitsiin. Maan väkiluku on lähellä 8 miljoonaa ja virallisia kieliä ovat saksa, ranska, italia ja retoromaani. Sveitsin talous on hyvin koulutettua työvoimaa. Tunnetuimpia ulkomailla myytyjä sveitsiläisiä tuotteita ovat kellot, veitset, suklaa, viini ja juustot. Sveitsiläiseen ruokakulttuuriin kuuluu korkeatasoiset fondue-illalliset ( erilaiset juustonmaut, suklaa tai liha). Kansallisruokana pidetään Röstiä ja se koostuu perunasta, pekonista tai juustosta. Tyypillisiä sveitsiläisiä jälkiruokia ovat kirsikkapiiras, sveitsiläinen pähkinäkääretorttu, Dreikönigskuchen-kakku toisin sanoen loppiaiskakku, jota tarjoillaan yleensä 6. tammikuuta ja Basel-keksit, jotka ovat tehty hunajasta ja ovat hyvin makeita ja sopivat hyvin teen tai kahvin kanssa.

Majoittuminen Kiinassa Wimdun avulla

Vuokra-asuntojen löytämistä helpottaa Wimdun internetsivut. Meillä on tarjolla paljon erikokoisia ja -hintaisia asuntoja ympäri Sveitsiä. Sveitsiläiset asunnot poikkeavat hyvin paljon suomalaisesta arkkitehtuurista, joten mahdollisuus majoittua sveitsiläiseen asuntoon voisi olla kokemisen arvoinen kokemus. Täältä löydätte edullisia, pieniä tai suurempia asuntoja. Vuokra-asuntojen vuokraaminen tapahtuu helposti varaamalla sivuillamme tarjottuja huoneistoja. Ole hyvä ja selaile läpi vuokra-asuntovalikoimaamme.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme