Majoitus kohteessa Suomi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Suomi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Suomi

Suomi – tuhansien järvien, kauniin luonnon ja joulupukin maa. Listaa voisi toki jatkaa vielä loputtomiin saunasta saaristoon ja Lapin taianomaisiin maisemiin. Pohjoisella Suomella onkin pienenä rauhaa rakastavana maana tarjota turisteille hienoja kokemuksia ja pohjoisen eksotiikkaa. Suomen pääkaupunki on Helsinki ja Suomessa asuu noin 5,4 miljoonaa ihmistä. Suomi on kuitenkin pinta-alaltaan lähes Saksan kokoinen, joten maa on melko harvaan asuttu. Suomen suosituimpia kaupunkikohteita ovat Helsinki, Turku ja Tampere. Turisteja vetää puoleensa myös kaunis luonto, jota löytyy niin pohjoisesta Lapista kuin etelän saaristostakin.

Matkusta Suomessa, varaa majoitus Wimdun kautta

Wimdun kautta löytyy niin kotimaan matkailijalle kuin turistillekin sopiva majoitus. Oli mielessäsi sitten kesämökkeily järven rannalla tai kaupunkivisiitti toisessa kaupungissa, ei aina tarvitse valita yöpymispaikaksi hotellia. Wimdusta löytyy kotoisia majoitusvaihtoehtoja pienistä yksiöistä omakotitaloihin ja kesämökkeihin. Suomessa on monipuoliset mahdollisuudet myös aktiivilomalle. Näistä esimerkkeinä lasketteluloma ja vaellus lapissa tai Turun saaristorengas -pyöräretki. Käy tutustumassa Wimdun majoitusvaihtoehtoihin jo kotimaan matkaa suunnitellessasi ja huomaat, ettei lomallakaan tarvitse luopua arjen mukavuuksista.

Asunnot ja vuokra-asunnot Suomessa

Löytyy Suomesta silti luonnon lisäksi myös kulttuuria, kaupunkikohteita ja kaunista arkkitehtuuriakin. Esimerkiksi Turku oli vuoden 2011 virallinen Euroopan kulttuuripääkaupunki yhdessä Viron pääkaupungin Tallinan kanssa. Kun suomalaiset viettävät lomaa, suuntaavat he yleensä ulkomaille. Moni suomalaisista ei kuitenkaan ole käynyt lomailemassa esimerkiksi Lapissa tai Turun saaristossa. Nämä ovat kohteita, joita ihmiset tulevat ihastelemaan maapallon toiselta puolelta saakka. Kun lähdet kotimaan matkalle, kannattaa vuokrata majapaikaksi asunto Wimdusta. Wimdusta löytyy sinulle sopiva vuokra-asunto ja laadukkaiden kuvien ja muiden käyttäjien arvioiden avulla voit vertailla ja löytää helposti mieleisesi asunnon.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Marko
Marko
10 Loistava
syyskuu 2016
Kodikas pieni omakotitalo

Kiva paikka. Kaikki sujui hienosti. Suosittelen lämpimästi.

Miia
Miia
10 Loistava
kesäkuu 2016
Kirkas Cozy Asunto parvekkeella

Oikein mukava asunto. Toimi myös kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa. Vuokranantaja mukava ja asiointi hänen kanssaan vaivatonta ja helppoa.

Riikka
Riikka
8 Todella hyvä
maaliskuu 2015
Kodikas pieni omakotitalo

Siisti, mukava vanha asunto, josta löytyi kaikki tarpeellinen. Tulemme varmasti käyttämään jatkossakin, jos tarvitsemme majoitusta Oulussa.

miko
miko
10 Loistava
maaliskuu 2015
Kirkas Cozy Asunto parvekkeella

Asunto vastasi odotuksia, kauniisti remontoitu. Rauhallinen mukava paikka. Hinta/laatusuhde loistava. Omistajan kanssa oli mukava ja luonteva asioida. Suosittelen!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme