Majoitus kohteessa Stuttgart

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Stuttgart

Majoitus ja asunnot kohteessa Stuttgart: Apartments

Etelä-Saksassa Baden-Württembergin osavaltiossa sijaitseva Stuttgart on Saksan kuudenneksi suurin kaupunki. Stuttgartissa asuu lähes 600 000 asukasta, ja siellä on kaksi vanhaa 1800-luvun alussa perustettua yliopistoa. Stuttgart onkin eloisa kulttuurikaupunki. Stuttgartissa on suurkaupunkina tietysti paljon nähtävää, yhtenä Saksan autoteollisuuden pääkaupungeista löydät sieltä tietysti automuseoita, Mercedes-Benz Museon ja Porsche Museon. Stuttgartissa voit tutustua myös taidemuseoon, nykytaiteen museoon, etnologiseen museoon tai luononhistorialliseen museoon. Stuttgartissa sijaitsee myös viehättävä Wilhelman eläintarha, jonka sisältä löydät myös kasvitieteellisen puutarhan. Stuttgartissa on paljon erilaista nähtävää eri vuoden aikoina. Eri vuodenaikoina siellä on erilaisia festivaaleja, joulumarkkinat, jazzfestivaalit, viinifestivaalit ym. Stuttgartin yöelämä on laadukasta, kaupungin suuri opiskelijamäärä tekee yöelämästä mielenkiintoista. Stuttgartista löydät lukuisat ruokailuvaihtoehdot, edulliset etniset keittiöt, turkkilaisen kebabin, falafaelin, kaikki kansainväliset ketjut, sekä tietysti perinteiset saksalaiset ravintolat.

Tutustu sielukkaaseen Stuttgartiin, varaa loma-asunto paikan päältä

Stuttgartista on helppoa löytää huone tai asunto vuokrattavaksi Wimdun sivuston avulla. Valikoima on laaja, ulottuen pienestä yksiöstä tilavan loma-asunnon koko perheelle tai kaveriporukalle, tai jos haluat pelkästään tyylilläkalustetun huoneen stuttgratilaisesta yksityisasunnosta, sekin onnistuu Stuttgartista löydät paljon nähtävää ja koettavaa. Helpoiten pääset Stutgartin tunnelmaan sisälle, kun sinulla on paikallien yhteyshenkilö paikan päällä, ja kuka olisikaan parempi henkilö tähän kuin paikallinen isäntäsi. Hän osaa varmasti suositella omat suosikkiravintolansa ja illanviettopaikkansa. Sinun on helppo sopia kiinnostavan asunnon (apartments) vuokraamisesta, kaikista asunnoista löydät valokuvia ja voit lähettää vuokranantajalle suoraan kysymyksiä sähköpostiin. Unohda harmaat hotellihuoneet ja täyteen ahdetut nuhjuiset hostellit, kokeile uutta persoonallisempaa, edullisempaa ja ekologisempaa tapaa makustaa Stuttagartiin. Sen lisäksi että löydät asunnot (apartments) Stuttgartista, löydät monet muut kohteet ympäri Saksan ja ympäri maailman.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme