Majoitus kohteessa Strasbourg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Strasbourg

Majoitus ja asunnot kohteessa Strasbourg: Apartments

Strasbourg on Bas-Rhinin departmentin pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Reinin lähistöllä ja on aivan Saksan rajan lähettyvillä. Kaupunki on Euroopan unionin parlamentin päätoimipaikka. Strasbourgissa asuu noin 280 000 asukasta. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä on esimerkiksi keskiaikainen Barrage Vauban-pato. Kaupunki tunnetaan sen goottilaisesta katedraalistaan ja astronomisesta kellosta. Tärkeitä keskiaikaisia katuja ovat erimerkiksi Rue Mercière, Rue des Dentelles ja Rue du Bain aux Plantes. Kaupunki on saanut paljon vaikutteita saksalaisesta renessanssista sekä ranskalaisesta barokkityylistä. Kaupungista löytyy myös Art Nouveu-rakennuksia, kuten Palais de Fêtes. Strasbourgissa sijaitsee paljon puistoja, missä voi lenkkeillä. Osa puistoista ovat myös kulttuurisia ja historiallisia paikkoja, kuten Parc de l'Orangerie. Kaupungissa sijaitsee paljon erilaisia museoita. Strasbourgissa sijaitsee paljon korkeatasoista taidetta. Musée des Beaux-Arts- museossa sijaitsee Francisco de Goyan, Tintoretton, Paolo Veronesen maalauksia. Musée archéologique löytyy paljon arkeologisia löytöjä, jotka keskittyvät Roomalaiseen ja Kelttiläiseen ajanjaksoon. Strasbourgissa sijaitsee kulttuurisia instituutioita, joissa järjestetään kansainvälisiä musiikki- ja kulttuuritapahtumia. Orchestre philharmonique de Strasbourg, Opéra national du Rhin ja Théâtre national de Strasbourg tarjoavat paljon kulttuurista ohjelmaa ja löydätte varmasti jotakin itsellenne sopivaa.

Majoitus Strasbourgissa

Majoituksen löytäminen Strasbourgista voi olla vaivalloista. Wimdu tarjoaa teille erilaisia majoitusvaihtoehtoja Strasbourgissa. Voitte löytää itsellenne majoituspaikan aivan kaupungin keskustasta tai kaupungin laidasta, ranskalaisessa huvilassa. Majoittukaa paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huvilaan ja voitte tutustua kulttuuriin ja ihmisiin helposti ja nopeasti.

Vuokra-asunnot Strasbourgissa

Wimdulla on tarjolla paljon erilaisia vuokra-asuntoja, huoneistoja, taloja sekä huviloita Strasbourigssa. Selailemalla Wimdun sivustoa, voitte tutustua paremmin asuntovalikoimaamme ja lukea muiden asiakkaiden jättämät asuntoarvostelut, jotka varmasti auttavat valinnassa. Lukemalla vuokranantajan tietopalkin edesauttaa teitä valitsemaan vuokranantajan keneltä asunnon haluatte vuokrata. Voitte siis itse päättää keneltä, missä ja koska haluatte asunnon vuokrata. Aloittakaa matkanne suunnittelu ja varatkaa Wimdun asunto.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme