Majoitus kohteessa Stavanger

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Stavanger

Majoitus ja asunnot kohteessa Stavanger: Apartments

Stavanger on Norjan neljänneksi suurin kaupunki, joka on pääosin kasvanut öljyteollisuuden myötä. Kaupungissa oli toki ennen öljyteollisuuttakin asutusta, ja siellä sijaitsee mm. Norjan vanhin katedraali. Kaupungin voimakas kasvu alkoi kuitenkin vasta öljyn löytymisen myötä. Bergenistä löytyykin Norjan öljyhistoriaa esittelevä laadukas museo. Muita tutustumisen arvoisia kohteita ovat vanhan kaupungin viehättävät rakennukset, keskustan ulkopuolella oleva Kollmen Miekan monumentti ja Rogalandin taidemuseo. Stavangerissa, kuten muuallakaan Norjassa, luonto on aina lähellä, ja voit aina tehdä miellyttävän päiväretken vuoristoon. Stavangerista lähtee useita merkittyjä polkuja, joita pitkin voit tutustua vuoristoiseen ympäristöön. Ehkä kaikkein kaunein kohta on norjan yksi tunnetuimmista luontokohteista, Preikestolenin rotko. Stavangerin yöelämä on kansainvälistä ja laadukasta, johtuen erityisesti lukuisten öljy-yhtiöiden eri puolilta maailmaa tuomista kulttuurivaikutteista. Ravintoloiden kirjo ulottuu vaihtoehtoisimmista rocki tai teknopaikoista yläluokan yökerhoihin, sekä tietysti lukuisiin brittipubeihin.

Stavangerissa koet aidon Norjan kun vuokraat loma-asunnon

Stavangeron on mielenkiintoinne ja kosmopoliitti kaupunki, johon monet Norjassa matkustavat päätyvät. Öljy-yhtiöiden läsnäolo on tehnyt hotelleista turhan kalliita ja kannattaakin katsastaa Wimdun tarjonta järjestäessäsi matkaa Stavangeriin. Sivustollamme on listattuna useiden yksistyishenkilöiden ilmoittamia asuntoja (apartments), joita he haluavat vuokrata turisteille ja muille matkustajille. Kalustetussa asunnossa (apartments) on tietysti enemmän tilaa ja vapaampi olla kuin hotellissa, ja pääset kokemaan aidomman Stavangerin. Ilmoituksia selaat kätevästi ja löydät kuvalliset ilmoitukset erilaisista kohteista. Haluat sitten pienen tai suuren asunnon, Wimdun avulla Norjaan matkustaminen on helpompaa. Kaikilla vuokranantajilla on profiilit sivuillamme ja palautejärjestelmämme takaa matkasi onnistumisen.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme