Majoitus kohteessa Soul

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Soul

Majoitus ja asunnot kohteessa Soul: Apartments

10 miljoonan asukkaan megapolis Soul on yksi Aasian mielenkiintoisemmista matkakohteista. Soul on täynnä ikivanhaa ja upouutta. Se on ollut jo 700 vuoden ajan Korean pääkaupunkina ja modernissa kaupungissa modernit rakennukset ja muinaiset buddhalaistemppelit elävät sulassa sovussa. Turistille Soul on suositeltava matkakohde, ravintoloiden ja kauppojen hintataso on edullinen ja joukkoliikenne erinomaista. Ulkona syöminen on elämys ja tärkeä osa korelaista kulttuuria. Etenkin paikallista ruokaa tarjoavia ravintoloita löytää kaikkialta. Soulista löytyy useita Korean historiasta kertovia museoita joihin kannattaa tutustua. Kaupungista on helppo tehdä päiväretkiä sen lähistöllä sijaiseviin kohteisiin. Kaikkien kannattaa ainakin tutustua Etelä- ja Pohjois-Korean demilitarisoituun rajavyöhykkeeseen, ja hieman liikunnallisempia kiinnostanee paikallisten suosikkiharrastus, vuorikiipeily. Koreaan matkustaessa tunnet todella sukeltavasi keskelle erilaista kulttuuria. Sanakirjasta saattaa olla matkan aikana hyötyä, etenkin keskustan ulkopuolella matkustettaessa. Soulin kaduilla järjestettävät markkinat ovat erinomaisia, ja niillä kannattaa kierrellä vaikkei olisikaan aikeissa ostaa mitään. Jotkut kojuista ovat ympäri yön auki. Kaupungin illanviettopaikkojen tarjonta on erinomainen, ja tarjonta vaihtelee enemmän paikallisten makuun olevista paikoista amerikkalaisia sotilaita pullollaan oleviin rokkibaareihin, sekä kaikkeen tältä väliltä. Asunnon lomasi ajaksi löydät vaivattomasti Wimdun palvelusta. Kokeile myös muita kohteitamme kuten Singapore tai Rio de Janeiro.

Vietä jännittävä loma Soulissa, majoitu paikallisen tarjoamaan loma-asuntoon (apartments)

Soulista voit vuorata loma-asuntoja nyt entistä helpommin ja turvallisemmin. Monet korealaiset yksityishenkilöt ovat listanneet asuntoja ja huoneita (apartments and rooms) vuokrattavaksi Wimdun kautta. Hotellien ja hostellien sijaan voit kokea aidomman Soulin ja sukeltaa syvemmälle korealaiseen kulttuuriin kuin muuten pääsisit. Paikalliselta isännältäsi voit saada myös arvokkaita vinkkejä kaupungin piilossa olevista paikallisten suosimista ravintoloista. Wimdun kautta löydät etsimäsi, haet sitten rauhallista huoneistoa koko perheelle, pientä yksiötä aivan ydinkeskustasta, tai yksinkertaista huonetta korelaisesta asunnosta. Asuntojen tai huoneiden (apartments and rooms) löytäminen on nyt todella helppoa. Kun haluat kokea korelaisen kulttuurin tavallista lomamatkaa syvemmin, kokeile Wimdua.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme