Majoitus kohteessa Solihull

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Solihull

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Solihull

Solihull on keskikokoinen kaupunki keskisessä Englannissa, aivan Birminghamin kupeessa. Solihull on ollut olemassa jo keskiajalta saakka. Solihull oli pitkään pieni markkinakaupunki, joka kasvoi runsaasti 1900-luvun alussa, 10 000 asukkaasta 100 000:enn tämän jälkeen se on ollut taas hiljaiselossa. Solihullissa tututstu perinteiseen brittiläiseen kulttuuriin, siihen aitoon kulttuuriin joka on sekoittunut suurkaupungiessa massakulttuuriin. Solihull on Englantia tutkivalle hyvä vaihtoehto tukikohdaksi, se sijaitsee aika tarkalleen Englannin keskustassa, ja Birminghamista on aivan lyhyt matka Solihulliin. Solihullista löydät tietysti lukuisat brittiläiset pubit, jotka tarjoilevat loistavia paikallisia oluita ja joissa ajan tuntee pysähtyneen. Solihullissa koet todella aidon englantilaisen kulttuurin. Solihullissa on myös oivat shoppailumahdollisuudet, löydät sieltä sekä pienet trendikkäät liikkeet, että suuremmat ketjut. Englannissa vaatteet ovat huomattavasti suomea edullisempia, ja sieltä löytyy suunnattomasti enemmän second hand tuotteita, sekä nuorten muotisuunnittelijoiden putiikkeja.

Vuokaa loma-asunto Solihullista ja tutustu oikeaan Englantiin

Saat aivan uuden kuvan englantilaisesta kulttuurista, kun majoitut hotellien sijasta loma-asuntoon (apartments) tai vierahuoneeseen. Kun asut paikallisten keskellä, persoonattomien hotellien sijasta, koet kaupungin samasta perspektiivistä paikallisten kanssa. Wimdu on mullistava uusi palvelu, jonka avulla asunnon vuokraaminen onnistuu vain parilla hiiren klikkauksella. Löydät Wimdusta aivan kaiken näköisiä ja kokoisia asuntoja, joita voit vuokrata juuri niin pitkäksi ajaksi kuin haluat. Päiväksi, pariksi, viikoksi, tai pidemmäksikin aikaaö. Asunnot ovat taatusti erilaisempia, kuin standardimuotoiset hotellihuoneet. Säästät Wimdun avulla selvää rahaa, sillä vuokra-asunnot (apartments) ovat edullisia, ja lisäksi saat enemmän tilaa käyttöösi. Kaikista majoitusvaihtoehdoista on valokuvat ja kohteista on hyvät kuvaukset, sekä vukranantajien profiileista voit tarkastaa edellisten asukkaiden matkan kulun. Solihullin asuntojen (apartments) lisäksi löydät Wimdusta asunnot myös muista maista ja kaupungeista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme