Majoitus kohteessa Sitges

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Sitges

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Sitges

Katalonialainen Sitgesin kaupunki sijaitsee vain 35 kilometrin päässä Barcelonasta ja sinne onkin helppo sunnata Espanjan matkan aikana. Sitgesillä on maine Ibzan veroisena lomakohteena, ja se on erityisesti taiteilijoiden ja sateenkaarikansan keskuudessa suosittu lomakohde. Sitges onkin täynnä klubeja, joilla voit bilettää vaikka koko yön. Klubien lisäksi Sitgesissä on 17 aivan uskomatonta rantaa, satama ja kaunis keskusta. Sitgesin keskustan kapeiden ja mutkittelevien katujen kätköistä löydät lukuisia kahviloita ja pikkuputiikkeja, joihin on mukava pistäytyä ja joissa pyörimällä vietät vaikka koko päivän. Kannattaa tietysti muistaa kaupungilla kierrellessä, että Sitgesissä vietetään siestaa, ja tämän jälkeen monet paikat avataan vasta puoli kuudelta. Sitges on hyvin monikulttuurinen ja 35 prosenttia sen asukkaista on ulkomaalaisia, pääosin pohjoisemmasta euroopasta. Kaupungissa onkin loistava valikoima erilaisia ravintoloita, joista löytää helposti itselle sopivimmat.

Vietä unohtumaton loma Sitgesissä, vuokraa loma-asunto tai vierashuone

Sitgesistä löytyy paljon paikallisten vuokrattavia loma-asuntoja (apartments) ja yksityisasunnoissa olevia huoneita. Vietät unohtumattoman loman, kun majoitut kalliiden ja tylsien hotellihuoneiden ja täyteen ahdettujen hostellien sijasta kauniiseen, käytännöliiseen ja edulliseen loma-asuntoon tai keskelle aitoa Sitgesin elämää, asunnossa (apartmenst) sijaitsevaan vierashuoneeseen. Vietä unelmaloma Sitgesissä, aiempaa helpommin ja joustavammin, Wimdun ansiosta loman sunnittelu sujuu todella helposti, ja säästät matkatoimiston kulut. Pääset tutustumaan kiehtovaan Sitgesiin aivan uudella tavalla, kun vuokraat loma-asuntosi (aparments) tai huoneesi (apartments and rooms). Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on monia kuvia sivustollamme ja hyvät kuvaukset. Entiset vieraat voivat myös kirjoittaa palautetta lomastaan vuokranantajien profiiliin. Kun haluat tutustua Sitgesin kulttuuriin, paikallisten tuntemiin ravintoloihin ja illanviettopaikkoihin, sinun on helpointa kysyä suosituksia omalta paikalliselta isännältäsi. Wimdun avula pääse tutustumaan kaupunkiin entistä paremmin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme