Majoitus kohteessa Sisilia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Sisilia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Balestrate

Sisilia on Välimeren suurin saari ja Italian autonominen alue. Palermo on saaren pääkaupunki, mutta kaksi kertaa pienempi kaupunki Catania on yksi tunnettuimpia turistikohteita, jolla on rikas historia. Se sijaitsee Euroopan suurimman, toimivan tulivuoren lähellä. Kaupungilla on pitkä historia, vielä noin 2700 vuotta sitten alue oli kreikkalaisten, roomalaisten ja arabien valtaama. Alue oli rikasta markkina-aluetta. Sisilian pisin joki on Salso ( 144km). Palermossa sijaitsee Euroopan kolmanneksi suurin oopperatalo (Teatro Massimo). Toinen merkittävä oopperatalo sijaitsee taas Cataniassa, jossa on 1200 istumapaikkaa ja joka on nimetty säveltäjän Bellinin mukaan. Bellini oli italialainen oopperasäveltäjä, joka syntyi ja asui Cataniassa. Sisilialainen kirjallisuuden kultainen kausi alkoi 1400-luvulla. Giacomo da Lentini oli italialainen runoilija, joka kehitti sonetin. Sisilialainen ruoka tunnetaan hyvästä paistetusta kalasta ja tuoreesta salaatista. Erilaiset pastat erilaisten kastikkeiden kanssa, kylmät alkuruuat ja herkullisen makeat jälkiruuat kuuluvat sisilialaiseen ruokakulttuuriin. Ruoka on hyvää ja sitä on paljon. Pääruokaan käytetään paljon oliiviöljyä ja kala maustetaan usein tuoreen sitruunan mehulla. Tyypillisiä jälkiruokia ovat cannolit erimakuisilla kermatäytteillä sekä cassatat. Kuumina sisilialaisina kesäpäivinä ihmiset tyypillisesti nauttivat granita-jäätä, jota on erimakuisia makeita jäitä, jota syödään briossin kanssa.

Majoitus sisilialaisessa asunnossa - sanoinkuvaamaton kokemus

Sisilialaiset asunnot ovat usein monikerroksisia. Tavallisella asukkaalla on yleensä ainakin kaksi kerrosta. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee sisäänkäynti ja makuuhuoneet sekä kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on yleensä keittiö ja olohuone. Kolmannesta huoneesta löytyy lisää makuuhuoneita ja toinen kylpyhuone. Jokaisessa kerroksessa on parveke. Parveke on tyypillistä sisilialaisessa rakennuksessa. Yön tullessa on oltava varoivainen, sillä liskot lähtevät liikkeelle ja niitä näkee paikoin varsinkin kirkkaiden katuvalojen lähellä. Sisilialaiset ripustavat pyykkinsä parvekkeelle ja kuuman ja kuivan ilmaston takia ne kuivuvat nopeasti. Majoitu kuin aito sisilialainen.

Vuokra-asunnot Sisiliassa

Vuokraa paikallisten omistama asunto tai asunnosta huone ja koe aito sisilialainen elämä. Sisilialaiset ihmiset ovat hyvin vieraanvaraisia ja ottavat teidät vastaan kuin tärkeimmät vieraat. He ovat hyvin ylpeitä maastaan ja siitä, että ovat sisilialaisia eivätkä italialaisia. Se on hyvä muistaa, että sisilialaiset pitävät itseään erilaisina italialaisiin verrattuna. Heillä on oma kulttuuri ja historiansa. Wimdulla on suuri valikoima erilaisia vuokra-asuntoja ympäri Sisiliaa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme