Majoitus kohteessa Sintra

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Sintra

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Sintra

Portugalissa Lissabonin kupeessa oleva Sintra on kaupunki, jossa mm. Portugalin kuningasperheen palatsi sijaitsee. Pieni 33 000 asukkaan Sintra onkin uskomattoman kaunis kaupunki. Se onkin nimetty UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Sintra on erittäin kuuluisa 1800-luvun romantiikan aikaisesta arkkitehtuuristaan. Kaupunki oli ennen espanjalaisten valtaa osana islamilaista maurivaltakuntaa. Maurit rakensivat Sintran puolustamiseksi 700- ja 800-luvuilla linnoituksen, joka on vieläkin tärkeä turistinähtävyys. Linnan muurien sisäpuolella sijaitsee 1100-luvulla, espanjalaisten rakentama kirkko. Löydät Sintrasta myös 1500-luvulla valmistuneen luostarin. Se sijaitsee läheisellä kukkulalta ja on myös varmasti kiipeämisen arvoinen kohde. Luostari on kaunis ja sieltä on myös kuvankauniit näkoalat. Sintran kuvankauniin kaupungin ohella tutustumisen arvoista on sen lähelä olevat luonnonpuistot ja kauniit rannat. Jos aikaa shoppailulta ja ravintoloissa ja kahviloissa pyörimiseltä jää, kannattaa tutustua tietenkin myös Sintran ympäristöön, ja käydä vaikka Euroopan läntisimmässä paikassa, joka sijaitsee vain 18 kilometriä Sintrasta.

Vuokraa loma-asunto Sintrasta koe Portugalin tunnelma

Vuokraa loma-asunto tästä ainutlaatuisesta kaupungista, jota Lord Byron kuvaili kirjeessään 1809 maailman kauneimmaksi. Portugalissa valtameren rannalla sijaitsevassa Sintrassa on paljon koettavaa ja nähtävää. Eläväiseen Sintran kaupunkiin tutustut helposti lähtiasolta, niinkuin paikalliset Sintran asukkaat sen kokevat, kun vuokraat sieltä asunnon (apartments) lomasi ajaksi. Sintran asuntojen (apartments) vuokraaminen onnistuu nykyään entistäkin helpommin. Wimdun sivustolta löytyy lukuisia kuvallisia asuntoilmoituksia, joita Sintrassa asunvat vuokranantajat vuokraavat lomanviettäjille. Kun vuokraat oikean asunnon (apartments tylsien ylihintaisten hotelleihin tai hostellien sijasta, saat heti suoran kontaktin paikallisiin ihmisiin ja voit kysyä isännältäsi tai emännältäsi heidän suosikkiravintolansa, joita et löydä matkaoppaista. Wimdun kautta tutustut Sintraan, jota muut turistit eivät löydä. Vuokranantajien profiileista voit lukea edellisten loma-asunnossa (apartments) asuneiden kokemuksia ja olla vaikka etukäteen yhteydessä vuokranantajaasi, jos haluat lisätietoja asunnosta (apartments) tai sopia käytännön järjestelyistä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme