Majoitus kohteessa Shenzhen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Shenzhen

Majoitus ja asunnot kohteessa Shenzhen: Apartments

Hongkongin kylkeen kasvanut 9 miljoonan asukkaan metropoli Shenzhen on Kiinan rikkain alue, jonne matkustaminen on helppoa, joko Hongkongista tai Macaosta. Shenzhen on kuitenkin mannerkiinaa ja sinne päästäkseen on ensin anottava viisumia, joko Suomesta tai Hongkongista tai Macaosta, joista viisumin saa yleensä parissa päivässä. Shenzhen houkuttelee matkailijoita erityisesti edullisemma hintatason ja perinteisemmän kiinalaisen kulttuurin takia. Kaikki paitsi elektroniikka on yleensä Shenzhenissä Hongkongia halvempaa, ja jos aikaa riittää, on mahdollista teettää mittatilauspuku jo aivan rajalla sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Shenzhen on täynnä kaikkea mistä moderni kiina on tunnettu, käsittämättömiä koko kaupunginosien kokoisia rakennusprojekteja, suuruudenhulluja nähtävyyksiä, Shenzhenissä koko kortteli saattaa muuttua yhdessä yössäShenzhen on oiva paikka vierailla taidemuseoissa ja gallerioissa ja tutustua nykykiinan taiteeseen, sekä myös maan historiaan. Kiina on täynnä muinaisia temppeleitä ja pyhiinvaelluspaikkoja, näitä löytyy useita myös Shenzhenin lähistöltä. Jos matkasi osuu viikonloppuun, kannattaa ehdottomasti lähteä paikalliseen ravintolaan ja kokeilla sunnuntaiaamun perinteistä kiinalaista dim sum aamiaista.

Vuokraa asunto Shenzhenistä, tutustu kiinan uskomattomaan kulttuuriin

Shezhen on yksi maailman nopeimmin kehittyvistä kaupungeista, kun haluat tulla osaksi kaupungin sykettä lomasi ajaksi, kannattaa kokeilla loma-asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraamista. Shenzhenistä löytyy useita paikallisten asunnonomistajien vuokralle ilmoittamia huoneistoja. Shenzhen muuttuu jatkuvasti ja kuka olisikaan parempi opas kuin paikallinen vuokranantajasi. Wimdun kautta löydät kaikenkokoiset ja näköiset vuokra-asunnot, tee lomastasi täydellistä ja kokeile Wimdua. Kaikista majoitusvaihtoehdoista löytyy valokuvia ja aiemmat vieraat voivat kirjoittaa palautetta vuokranantajan profiiliin. Miksi majoittuisit lomallasi tylsiin hotelleihin tai hostelleihin, kun voit sukeltaa syvälle kiinalaiseen kulttuuriin ja asua lomasi tavallisten kiinalaisten keskellä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme