Majoitus kohteessa Shanghai

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Shanghai

Majoitus ja asunnot kohteessa Shanghai: Apartments

Shanghai on noin 23 miljoonalla asukkaallaan Kiinan suurin kaupunki. Shanghai on Kiinan vaurain kaupunki ja sen kaupunkikuva on ultramoderni. Shanghaissa ovat ne kasvot, jotka Kiina haluaa näyttää mailmalle. Shanghai on yksi Kiinan harvoista kosmopoliiteilta tuntuvista kaupungeista, johtuen brittien, ranskalaisten ja amerikkalaisten jälkeensä jättämästä arkkitehtuurista. Shanghaihin on helppo tulla Suomesta jokapäiväisten suorien lentojen ansiosta. Shanghai on myös turvallinen matkakohde, josta löydät edullisen asunnon Wimdun kautta. Ilmasto vaihtelee kesän subtrooppisesta talven 0-10 asteeseen. Shanghaihin tutustuvan kannattaa ehdottomasti käydä paikallisissa ravintoloissa ja perinteisissä teehuoneissa, joiden hintataso ei päätä huimaa. Joki kulkee kaupungin keskustassa ja sen vartta on mukava kävellen tutustua kaupunkiin, sen vanhoihin ja kiinalaiseen vanhaan kaupunkiin. Shanghai tarjoaa myös lukuisia edullisia shoppailumahdollisuuksia, haluat sitten ostaa vaatteita, ruokaa, elektroniikkaa tai matkamuistoja. Shanghain ihmisvilinä on Kiinaa aiemmin tuntemattomalla ensi näkemältä uskomaton kokemus, ja vaikka kaupunkikuva muistuttaakin muita maailman metropoleja, tuntee Shanghaissa ollessa todella olevansa Kiinassa.

Varaa huoneisto tai asunto Shanghaista, tutustu kaupunkiin pintaa syvemmältä

Oletko koskaan matkustanut lomallesi ja yrittänyt selvittää mitä paikalliset ajattelevat kaupungistaan? Haluaisitko tietää miten he kokevat kaupunkinsa ja missä he viettävät aikaansa? Wimdu on uusi mullistava palvelu, jonka avulla aivan tavallisten ihmisten on entistä helpompi vuokrata omistamiaan asuntoja tai huoneita (apartments and rooms). Wimdun sivuilla on listattu aivan tavallisten shanghaissa asuvien vuokranantajien ilmoituksia, jotka haluavat vuokrata asuntonsa tai huoneensa(apartments and rooms) Shanghaihin saapuville turisteille. Wimdussa on helppo jättää palautetta majoituskokemuksestaan ja kaikista kohteista löytyy myös valokuvia. Haluat sitten majoittua tilavaan perheasuntoon, yhden- tai kahden huoneen kaupunkiasuntoon tai vain vuokrata huoneen, Wimdu tekee matkustamisesta entistä helpompaa ja voit lomallasi tutustua paikalliseen kulttuuriin entistä paremmin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme